Fikret Orman'dan flaş açıklamalar

Fikret Orman'dan flaş açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz Tv'de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - İşte Başkan Fikret Orman'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray Türk futbolunun temel taşları. Yöneticiler olarak biz de bazen olayları gerdik ama bizim hedefimiz bu edebi dostluğu, rekabeti devam ettirmek olmalı. Geçmişi konuşmanın artık kimseye faydası yok. Biz Fenerbahçe maçını artık kapattık"

"Güzel bir rekabet ortamı var. 4 takım şampiyonluk yarışı yaşıyor. Bunun keyfini sürmek lazım. Maalesef futbol yerine tartışmalı olaylar yaşanıyor. Daha fazla geçmişi, konuşmanın kimseye faydası yok. Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızda bir duruş gösterdik ve bu konuyu kapattık. Şimdi yarın oynayacağımız derbi maçına kenetlendik."

"Beşiktaş bizim sahip olduğumuz bir kulüp değil. Burası Beşiktaşlı taraftarların, divanın, daha doğrusu halkın sahibi olduğu bir kulüp. Bizler geçiciyiz. Hizmet veriyoruz, geçiyoruz. Bu kararları biz tek başımıza vermedik. Beşiktaş camiasının tümünün kararı."

"Divan Toplantısı basına kapalıydı. Ben ifade ettim. Burası aile toplantısıdır. Bu konuşmaların dışarıda konuşulması doğru değil. Divan'da konuşulanlar orada kaldı. Onun için de çok fazla Divan Kurulu toplantısıyla alakalı bir şey söylemek istemem."

"Aykut Kocaman, rakibimizin hocası ve her konuşmasında Beşiktaş var. Bu hoş değil. Fenerbahçe hakkında konuşsun. Herkes kendi işine baksın."

"Derbiye gidip gitmeyeceğime karar vermedim. Ancak bunun Galatasaray'la alakası yok. Mustafa Cengiz sevdiğimiz bir dostumuz. Bu stada çoğu zaman da gittim. Derbiye gidip gitmeyeceğim maç günü belli olur."

Şenol ağabey gayet iyi. Tabi ki çok üzüldü hepimiz gibi. En çok Şenol ağabey üzüldü. Ancak netice itibariyle çok tecrübeli, önemli bir spor adamı."

"Demba Ba konusunda ben de yaptım. O soruya hiç cevap vermemem lazımdı. Ancak ben şerefimle temin ederim ki, mana olsun diye söylemedim. Bir açılış esnasındaki hislerimi söyledim. Onu alıp da bir yere götürmenin manası yok."

Ertem Şener: "Şenol Güneş'in bordo mavi giymesi sizi rahatsız ediyor mu?

Fikret Orman: "Niye rahatsız etsin? "

"Beşiktaş'ın kimseye verecek mesajı yoktur. Beşiktaş'ın kendisi bir mesajdır. Bizim öyle şova ihtiyacımız yok. "Perşembe günü maç saatinde antrenman yapma gibi bir planımız yok. Ortam, herkes gergin zaten. Bir şeyden çekindiğimiz yok ama birliğe, beraberliğe ihtiyacımız var. Bu önemli."

Etiketler :