Fikret Orman'dan Güneş'e destek!

Fikret Orman'dan Güneş'e destek!

Rakiplerinin 4 hafta içinde takılacağını öngören Beşiktaş'ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş , Türk Telekom'da kazanarak zirveye oturacaklarını düşünüyor

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de şampiyonluk yarışında geride kalan ve zirveden 4 puan uzakta 3. sırada bulunan Beşiktaş'ta liderlik planları yapılıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray ve Başakşehir'in ilk 4 hafta içinde puan kayıpları yaşayacağından emin...

Tecrübeli çalıştırıcının kalan haftalara umutla bakmasını sağlayan en önemli faktörlerden biri 29. haftada oynanacak Galatasaray-Başakşehir maçı. Şenol Güneş bu karşılaşmada ortaya çıkacak her türlü sonucun Beşiktaş'ın lehine işleyeceğini düşünüyor. 31. haftada Türk Telekom Stadı'nda oynanacak dev derbi ise Güneş'in planlarının tutup tutmayacağını gösterecek.

Siyah-beyazlıların hocası, şu anda lider olan rakiplerinin ilk 4 hafta içinde puan kaybetmesi halinde hedefine oldukça yaklaşacak. Galatasaray ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada alınacak 3 puan Beşiktaş'ın zirveyi ele geçirmesini sağlayacak.

FİKRET ORMAN'DAN DESTEK

Şenol Güneş bu planının gerçeğe dönüşmesi için önlerindeki 4 maçın da kesin olarak kazanmaları gerektiğini futbolcularına söyledi. Vodafone Park'ta üst üste oynanacak Alanya ve Göztepe maçlarında alınacak 6 puan takımın yeniden şampiyonluk havasına girmesini sağlayacak. Akhisar deplasmanı siyah-beyazlıların 4 maçlık periyotta en keskin viraj olarak dikkat çekiyor. Galatasaray derbisinden önce Beşiktaş'ın son maçı ise evinde Yeni Malatya ile olacak.

Dev derbiye kadar en ufak bir kaybın yaşanmasını istemeyen Şenol Güneş'in, Başkan Fikret Orman'dan da büyük destek aldığı öğrenildi. Kalan haftalarda sık sık Ümraniye'yi ziyaret ederek takıma moral verecek olan Başkan Orman'ın "Hocam merak etme. Bu zorlu süreçte senin yanında olacağız ve yükünü hafifleteceğiz" dediği öğrenildi. (Türkiye)

Etiketler :