Fikret Orman'dan Lens ve Negredo'ya: "Size güveniyoruz"

Fikret Orman'dan Lens ve Negredo'ya: "Size güveniyoruz"

Lens ve Negredo ile görüşen Orman, “Sizin ne kadar kaliteli olduğunuzu çok iyi biliyoruz. İlerleyen günlerde takıma çok büyük katkı sağlayacağınızdan asla bir şüphem yok” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta son olarak Kayseri ile oynanan hazırlık maçında kötü performansları nedeniyle eleştirilen Alvaro Negredo ile Jeremain Lens’e başkan Fikret Orman sahip çıktı. Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, iki yıldızla bir görüşme yapan Orman, oyunculardan tepkilere kulaklarını tıkamalarını ve kendilerini sadece işlerine vermelerini istedi.

Başkan, “Biz sizi yıldız oyuncular olarak bu takıma transfer ettik. Sizin ne kadar kaliteli olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Zamana ihtiyacınız olduğu da bir gerçek... Paniğe gerek yok. Hocanız da size çok güveniyor. İlerleyen günlerde takıma çok büyük katkı sağlayacağınızdan asla bir şüphem yok. Siz sadece çok çalışın ve bir an önce fiziksel açıdan olan eksiğinizi kapatın. Birlikte büyük başarılar kazanacağız” şeklinde konuştu.

‘FORMANIN HAKKINI VERECEĞİZ’
Bu destek karşısında oldukça memnun olan Negredo ve Lens de Başkan tarafından böyle destek görmenin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladılar. En kısa sürede hazır hale geleceklerini belirten ikili, “Çok çalışıyoruz, bu formanın hakkını vereceğiz. Önemli bir kulüpte olduğumuzun farkındayız. Bizi anlayan ve bizim daha iyi olmamız için de uğraşan çok önemli bir hocamız var. Yavaş yavaş kendimizi bulup taraftarı coşturacağız” karşılığını verdiler.

Etiketler :