Fikret Orman'dan Milli Takım yorumu: "Gerçeklerle yüzleşelim"

Fikret Orman'dan Milli Takım yorumu: "Gerçeklerle yüzleşelim"

A Milli Takım maçı için oyuncularla birlikte özel uçakla Eskişehir’e giden Başkan Fikret Orman, farklı yenilgiyle şok yaşadı. Beşiktaş’ın patronu “Hayallerimiz yıkıldı. Artık kendi gerçeklerimizle yüzleşmek zorundayız” açıklamasını yaptı.

Ajans Beşiktaş - Kritik İzlanda karşılaşmasında A Milli Takımı yalnız bırakmayan ve Siyah-Beyazlı futbolcularla birlikte özel uçak ile Eskişehir’in yolunu tutan Başkan Fikret Orman, maçı tribünde izledi. Yenilen gollerin ardından büyük üzüntü yaşayan Orman, 3-0’lık yenilginin ardından adeta yıkıldı.

Dünya Kupası hayalleriyle stada gittiklerini belirten Orman, “Açıkçası hayallerimiz yıkıldı. Söz konusu A Milli Takım olunca tam destek için gittik. Böyle sonuç aklımızdan geçmiyordu. Ancak futbolda bu tip şeyler var. Artık kendi gerçeklerimizle yüzleşmek zorundayız. Gelecek için birden radikal kararlar almak doğru değil. Fakat durumu iyi yorumlamalı ve teşhis koymalıyız” dedi.

‘Çekişmeleri bırakalım’

Türkiye Futbol Federasyonu’nun gerekli değerlendirmeleri mutlaka yapacağını belirten Beşiktaş Başkanı, “Ligin değerini artırıp, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası finallerine kesintisiz gitmeliyiz. Bu turnuvalarda yer almak çok önemli. Ülke olarak aslında yeterli kapasiteye sahibiz. Yeterki kısır çekişmeleri bir kenara koyup, gerçekler ile yüzleşelim. Enerjimizi doğru yere aktarmalı ve uzun vadeli bir plan çerçevesinde çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :