Fikret Orman'dan sihirli sözler: "Sen bilirsin"

Fikret Orman'dan sihirli sözler: "Sen bilirsin"

Pepe, görüşmeler başladığında Kartal’dan senelik 6 milyon Euro, imza parası ve performans bonusları istedi.

Ajans Beşiktaş - Vatan gazetesinden Erdal Cömert'in haberine göre Beşiktaş, Portekizli yıldız Pepe’yi renklerine bağladı ve bu transfer hem teknik heyeti hem de taraftarları mutlu ederken yorumcular tarafından da takdir edildi. Ancak transferin siyah-beyazlıların istediği şartlarda bitmesini sağlayan çok önemli bir faktör var, o da başkan Fikret Orman’ın transfer pazarlıkları sırasında Portekizli yıldıza söylediği iki kelime...
 
Bilindiği üzere Pepe’ye talip olan tek takım Beşiktaş değildi. Tecrübeli oyuncunun transferinde Kartal’ın çok önemli bir rakibi vardı; Paris Saint Germain... 34 yaşındaki stoperin PSG’den 2 yıllık sözleşmenin yanı sıra ilk 11 garantisi istediği, Fransız ekibinin ise bu şartları kabul etmediği ileri sürüldü.
 
İLK 11 GARANTİSİ  TALEP ETMEDİ
Ancak Pepe, Beşiktaş’a transfer olurken böyle bir talepte bulunmadı. Buna karşın görüşmeler başladığında siyah-beyazlılardan istediği yıllık garanti ücret 6 milyon Euro’ydu. Buna ek olarak imza parası ve performans bonusları talep etti. İmzayı ise senelik 4 milyon 750 bin Euro’ya attı. (İki senelik maliyeti 9.5 milyon Euro. Ayrıca sözleşmede performans bonusları var.)
 
İşte Pepe’nin bu fiyatı kabul etmesinde başkan Fikret Orman’ın söylediği o iki kelime çok etkili oldu. Orman, Beşiktaş’ın şartlarının iletilmesinin ardından Portekizli futbolcuya “Sen bilirsin” dedi. Bu sözle “Eğer teklifi kabul etmezsen kaybeden taraf sen olursun” mesajını veren Orman’ın dik duruşu sonrasında inadı kırılan deneyimli stoper, siyah-beyazlıların sunduğu şartları kabul ederek siyah-beyazlı formayı sırtına geçirdi.

Etiketler :