Fikret Orman'dan Talisca açıklaması! "Seneye bonservisiyle birlikte..."

Fikret Orman'dan Talisca açıklaması! "Seneye bonservisiyle birlikte..."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman A Spor'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - İşte Fikret Orman'ın açıklamaları: "Kazanmaya geldik. Benim başkanlığım dönemimde 2. Süper Kupa maçı. Ana hedef tabii Lig, Şampiyonlar Ligi ve Kupa. Konya'da değerli bir takımımız. Dostça bir mücadele olsun. Samsun'da taraftarlarımız bizi özlemiş. İyi bir gün olacak inşallah. Biz Beşiktaş olarak kendi işimizi yapmaya, kendi taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz.

Çok başarılı bir ekibimiz var. Dünya kulübü olma hedefimiz var. Her ülkede taraftar kitlesine sahip olmalıyız. Çin'e gittik. Çalışmalarımız var. Önümüzdeki dönemde yoğunuz. Güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. "Come to Beşiktaş" bizden değil, taraftarımızdan çıktı. Gurur duyuyorum onlarla.

Biz Lens'i Fenerbahçe'den almadık. Geçen sene Caner ile Gökhan'ı da kontratları bittikten sonra aldık. Lens de bizi çok istedi. Biz de onu istedik. Hayırlı olsun. Amacımız bir kitleyi rahatsız etmek değil. Benfica bize evrak vermesi lazım hukuksuz bir şekilde vermiyorlar. Burada huzur vardır. Talisca da büyük bir çıkış yakaladı. Büyük talepleri vardır. Heralde oyuncunun sözleşmesini uzatmak istiyorlar. İnşallah seneye Talisca'yı bonservisiyle birlikte alacağız."

Etiketler :