Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, devre arasında transfer yapılmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

 

Ajans Beşiktaş - Kartal Yuvası'nın düzenlediği defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferden milli takıma, Gomez'den Tolgay Arslan'ın milli takıma seçilmemesine kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu. İşte Orman'ın açıklamaları:

TRANSFER

Devre arası tabii ki transfer yapılacak. Araştırmalarımız sürüyor. Doğum günümde kızımın yanındaydım Londra'da ama Gökhan Töre spekülasyonları çıktı. Gökhan, Beşiktaş tarafından kiraya verildi. Karşı kulüp de bir kira parası ödedi. Gündemimizde Gökhan Töre yok. Beşiktaş'tan gidince Beşiktaş'ın kıymetini anlıyorlar. Beşiktaş'ın içindeyken kıymetini bilmelerini tavsiye ediyorum. 

MİLLİ TAKIM

Biz bu oyunculara yüksek ücretler ödüyoruz. Milli takıma tabii ki hizmet edecekler. Oyuncularımızı korumak istiyoruz. Milli takımdan ne tedavi uyguladıkları yönünde bilgi geldi. O bir talihsizlikti, oldu. Beşiktaş'ın 3 oyuncu göndermesi Fatih hocanın tercihi. Biz bütün oyuncularımızın milli olmasını isteriz. Umarım milli takım da başarılı sonuçlar alır ve bizim oyuncularımız katkı sağlar.

MARIO GOMEZ

Gomez bir kulüple sözleşme imzaladı, oynuyor. İki gol attı mutlu oldum. Kendisini seviyoruz. Kulübünde başarılı olmasını diliyorum. Gomez gelmek ister ve talep gelirse bakarız. Bonservisiyle alakalı bize bildirilen resmi rakamlar bunlar. Ama hem Fiorentina hem Wolfsburg kulübüne hem de federasyonlarına gerekli soruları sorduk. Cevapları gelince gerekirse hukuğa gideceğiz ama bu bedelin olduğuna kani olursak ki hakkaten bu bedel olduğuna. Bize gelen bilgiler 7 milyon euroya transfer olduğu şeklinde bilgiler var. İncelemelerimizi yapıyoruz.

TOLGAY ARSLAN

Tolgay'ın milli takıma gitmesi oyuncunun ve milli takımın yapacağı şeyler. Milli takımın sorumluluk alanında. Faydalanmak istiyorlarsa Tolgay'la beraber müracaat yapmaları lazım.