Fikret Orman'dan Vagner Love ve Demba Ba açıklaması

Fikret Orman'dan Vagner Love ve Demba Ba açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Vodafone Park'ta açılan "Lenovo Game On" oyun merkezinin açılışında Başkan Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

VAGNER LOVE ŞOKU

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynayacağı Göztepe maçı öncesinde Vagner Love şoku yaşadı. Siyah beyazlıların devre arasında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcunun lifi koptuğu açıklandı. 

Beşiktaş'ın 1 numaralı ismi, Vagner Love'ın Göztepe maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını dile getirdi. Orman, "Vagner Love'ın lifi koptu, bu hafta oynayamayacak" sözleriyle 33 yaşındaki forvetin sakatlandığını ifade etti. 

Orman ayrıca şunları söyledi: "Oğuzhan Beşiktaş'ın kaptanıdır. Beşiktaş, şampiyon olacaksa ki olacak bunun en büyük nedenlerinden birisi de Oğuzhan olacak. Oğuzhan, Beşiktaş'ın kaptanıdır. Sözleşme soruyorsunuz, Oğuzhan diyor sorun yok, ben diyorum sorun yok. Ama hala soruluyor"

DEMBA BA'YI İSTİYORUZ

Göztepe'nin golcücü Demba Ba ile ilgili transfer sorusunu da cevaplandıran Orman  "Demba Ba çok önemli bir oyuncu, biz de onun Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz. Demba Ba'nın kontratı bitiyor, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum. Bu hafta Göztepe ile oynayacağız, şimdi bunu konuşmak olmaz. Demba Ba, Beşiktaş'ın evladı. Sezon sonu geldiği zaman Demba Ba'nın transferine bakacağız" şeklinde konuştu.

Orman şampiyonluk yarışıyla ilgili "Rakiplerimiz tecrübeli takımlar ama ben ipi önde göğüsleyeceğimize inanıyorum" dedi.

Etiketler :