Fikret Orman'ın hedefi Antonio Conte

Fikret Orman'ın hedefi Antonio Conte

Şenol Güneş’in sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçecek olmasının kesinleşmesi sonrasında Siyah-Beyazlılar, yeni teknik adam konusunda harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - Sezon sonunda teknik direktör Şenol Güneş’le yollarını ayırması kesinleşen Siyah-Beyazlılar’da Başkan Fikret Orman, yeni hoca için çalışmalara başlatmıştı.

Milano'da ilk temas kuruldu

Başkan Fikret Orman’ın, Şenol Güneş’in yeri konusunda düşündüğü isimler ortaya çıkmaya başladı. Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Orman’ın Mayıs ayındaki seçimleri de düşünerek takımın başına sansasyonel bir isim getirmeyi planladığı ve son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’yi çalıştıran Antonio Conte’nin peşinde olduğu ortaya çıktı.

Ocak ayında Milano’ya transfer için gittiği dönemde 49 yaşındaki İtalyan teknik adamla da görüşen Başkan Orman’ın, Şenol Güneş’in milli takımla temasını bildiği için deneyimli isimle erkenden temaslara başladığı öğrenildi.

Chelsea'yle Premier Lig şampiyonu oldu

Orman’ın, yüz yüze görüşmelerinin ardından dünyaca ünlü çalıştırıcıyla temaslarını sürdürdüğü kaydedildi. Başkan’ın, Conte konusunda kulübün tüm imkanlarını seferber etmeyi planladığı belirtildi.

Kariyerinde en son 2016-18 sezonları arasında Chelsea’yi çalıştıran Antonio Conte, İtalya Milli Takımı ve Juventus’ta da önemli başarılar elde etmişti. Chelsea’yle Premier Lig ve İngiliz Kupa şampiyonluğu yaşayan başarılı hoca, Juventus’la da 3 kez Serie A zaferi elde etmişti.

Etiketler :