Flaş! Babacar'dan transfer açıklaması...

Flaş! Babacar'dan transfer açıklaması...

Beşiktaş'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan Khouma Babacar, düzenlenen bir organizasyonda Fiorentina'da çok mutlu olduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın gündemindeki Babacar'dan açıklama! Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fiorentina'nın taraftarlar buluştuğu bir organizasyonda konuşan Khouma Babacar, açıklamalarda bulundu.

Fiorentina altyapısına 2008 yılında katılan Khouma Babacar İtalyan temsilcisinden olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Vincent Aboubakar'ın Porto'da kalmasının ardından golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın bir numaralı hedefi haline gelen ve hakkında birçok transfer söylentisi çıkan Khouma Babacar yaptığı kısa açıklamada ''Yaklaşık 10 yıldır bu kulüpteyim ve Fiorentina'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Fiorentina benim ikinci evim. Burada bana gösterilen ilgi beni gerçekten çok memnun ediyor'' ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ BABACAR'I KİRALAMAK İSTİYOR...

Beşiktaş, Fiorentina'ya 24 yaşındaki Senegalli forvet için 1 yıllık kiralama teklifinde bulunurken, İtalyan ekip bu teklife sıcak bakmadı. Siyah-beyazlı yönetimin bir kez daha Fiorentina ile görüşmesi bekleniyor. (Sporx)

Etiketler :