FLAŞ | D.Kiev teknik direktöründen Vida açıklaması: Kararı kendisi verecek!

FLAŞ | D.Kiev teknik direktöründen Vida açıklaması: Kararı kendisi verecek!

Beşiktaş'ın Domagoj Vida'ya olan ilgisi sürüyor.

Ajans Beşiktaş Dış Haber - Kadrosunu sırasıyle Pepe, Orkan Çınar, Negredo, Jeremain Lens ve Gary Medel'i alan Beşiktaş transfere doymuyor. Siyah-beyazlı takımın yeni hedefi Hırvat stoper Domagoj Vida. Transfer döneminin başından beri oyuncu üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş, temaslarını arttırdı.

Son olarak Dinamo Kiev'in Ukrayna liginde Zirka ile oynadığı maçın kadrosuna alınmayan Vida için teknik direktör Khatskevich'ten açıklama geldi. Basın mensuplarının "Vida neden kadroda yoktu?" sorusuna Khatskevich "Vida'ya bugün izin verdik. Şu an bir kulüple görüşme aşamasında. Kararı kendisi verecek." cevabını verdi.

Hırvat stoperin Beşiktaş ile anlaşma aşamasında olduğu, kulüpler arasında bonservis ücreti konusunda sıkıntı yaşandığı biliniyor. Beşiktaşlı yetkililer, devre arasında sözleşmesi bitecek olan oyuncu için Kiev ile anlaşamazsa, devre arasında bedelsiz şekilde almanın planlarını yapıyor.

Dinamo Kiev, Vida'sız çıktığı Zirka maçından 3-0 galibiyetle ayrıldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :