Flaş iddia! Talisca 20 Temmuz'a kadar dönmeyecek...

Flaş iddia! Talisca 20 Temmuz'a kadar dönmeyecek...

Beşiktaş'ta yeni sezon kamp çalışmalarına katılmayan Anderson Talisca için Brezilya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer çalışmaları kapsamında ilgilendiği oyuncularla görüşmelerine devam ederken, bir yandan da takımda geleceği belirsiz olan futbolcuların durumuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlıların 1 yıl daha kiralık olarak kadrosunda tutmak istediği Anderson Talisca'nın Manchester United'ın teklifini bahane ederek kampa katılmadığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın gelecek sezon için kiralık opsiyonunu kullandığı Anderson Talisca, henüz yeni sezon kamp çalışmalarına katılmadı. Kulüpten izinsiz olarak çalışmalara gelmeyen Brezilyalı futbolcunun, Manchester United'ın teklifini öne sürerek yönetimden maaşına %100 zam istediği belirtildi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre Talisca'nın bu zam gerçekleşmediği taktirde 20 Temmuz'a kadar kampa katılmayı düşünmediği iddia edildi.

FİKRET ORMAN: "CEZASINI ÇEKECEK"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Pepe'nin imza töreni sonrası Talisca ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Talisca ile kiralık sözleşmemiz var. Zam konusunu bonservisi elimizde olan oyuncular için geçerli. Zam yaparsak jest olur. alisca'ya zam yapma zorunluluğumuz yok. Zam yapılmadığı için gelmiyorsa Beşiktaş'ın kurallarını kişilere göre değiştirmem. Talisca'dan da bana şu ana kadar zam talebi gelmedi. Annesinin sağlık sorunu nedeniyle geç kaldığını öğrendim."

Manchester United'a transfer olacak mı?

Beşiktaş'ın Benfica'dan 2 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca'nın 25 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödenmesi halinde Manchester United'a transferi gündemde. İngiliz ekibinin, Benfica ve oyuncuyla anlaşması halinde transfer gerçekleşecek. Brezilya basınına konuşan Anderson Talisca, Manchester United'ın kendisiyle ilgilendiği iddialarıyla ilgili sorulara kaçamak yanıtlar verdi. Anderson Talisca, Mourinho hakkında "Çok önemli ve harika bir antrenör. Ona büyük saygım var. Her zaman böyle teknik adamlarla çalışmak istediğimi söyledim" yorumunu yaptı ve Benfica döneminde de kendisiyle ilgilendiğini itiraf etti.

Talisca, Manchester United'ın kendisine teklif yaptığı iddiaları hakkında gelen soruya ise, "Bu soru hakkında çok yorum yapmak istemiyorum. Böyle bir teklif olursa zaten sizin de haberiniz olur" diyerek cevap vermekten kaçındı. (Futbol Arena)

Etiketler :