FLAŞ | Muharrem Usta'dan Şenol Güneş açıklaması!

FLAŞ | Muharrem Usta'dan Şenol Güneş açıklaması!

Trabzon'da yaşanan talihsiz olayın yankıları sürerken, Başkan Muharrem Usta ve Trabzonspor Kulübü eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu yaşanan olayla alakalı olarak HaberTS.com'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maç için sabah saatlerinde özel uçakla Trabzon'a gitti.

Siyah beyazlı takımı Trabzon'da yoğun kalabalık kaşılarken beklenmedik bir olay yaşandı. Şenol Güneş’e “Trabzon’u sattın” şeklinde sözlü sataşma oldu.. Hoca da takım otobüsünden inip, “neyi sattım gel anlat” dedi..

Bir grup taraftarın Şenol Güneş'e karşı yaptıklarının ardından şehirde tepki sesleri hızla yükseldi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Şenol Güneş'e yapılan sözlü saldırı ile alakalı olarak HaberTS.com'a şu açıklamayı yaptı;

"Ne yazık ki üç serserinin söyledikleriyle gündem oluşabiliyor çünkü saçmalamanın alıcısı da köpürtücüsü de var bu sektörde.İşte bunun sorgulanması gerekiyor. Değerlerimizi öğütme konusunda yüksek maharet sahibiyiz ne diyebilirim ki."

Şenol Güneş'e yakınlığı ile bilinen Trabzonspor Kulübü eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu da, Trabzon'da yaşanan tatsız olay ile alakalı olarak HaberTS.com'a konuştu ve şu ifadeleri kullandı;

"Trabzonda bu tip şeylerin olması son derece üzücü. Kaldıki Şenol Güneş bu ülkenin ve şehrimizin en önemli değerlerinden. Yaşananları bir kaç kendini bilmez cahil çocuğun davranışı olarak görüyorum. Bu yaşanlar ne bu şehre ne de karşı kulübe mal edilmemesi gerekir. Bu nahoş hadiseye sebebiyet verenler de pişmanlık duymuşlardur. Zaten bir kaç kişilik sembolik durum. Ama bu durumun Trabzon'da yaşanması gerçekten üzücü."

Etiketler :