"Forma senin Alvaro!"

"Forma senin Alvaro!"

İspanyol santrafor Alvaro Negredo, Kayserispr ile yarın Vodafone Park’ta oynanacak hazırlık maçında görücüye çıkıyor. Güneş, golcü oyuncuya “Çık kendini göster, forma senin olsun” diye telkinde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra 4. haftada Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Milli takımlarda olan Cenk, Caner, Oğuzhan, Medel, Atiba, Mitrovic, Pepe, Quaresma ,Utku ve Orkan idmana katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş’in Alvaro Negredo’ya özel ilgi gösterdiği ve taktik çalışmada İspanyol golcüye bir öğretmen gibi yaklaşarak oyun sistemini öğretti.

FORMANIN SAHİBİ OLMAZ
Kurt hoca, Negredo’nun Beşiktaş hücumlarındaki rolüne iyi adapte olabilmesi için yapması gerekenleri en ince ayrıntısına kadar anlattı. Güneş’in, “Bizde formanın sahibi olmaz. Her zaman en çok çalışan ve en çok hak eden formayı giyer. Büyük bir kariyerin var. Seni takımda görmekten mutluyum. Çok goller atacağına inanıyorum. Sistemime uyman lazım. Kendini ona göre hazırla. Kayserispor maçı için hazır ol. İyi oyna, gollerini at, forma senin” dediği aktarıldı. (Güneş)

Etiketler :