Futbolun zirvesi bir araya geliyor! FIFEX başladı

Futbolun zirvesi bir araya geliyor! FIFEX başladı

Ajans Beşiktaş'ın medya sponsoru olduğu Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX) başladı.

Ajans Beşiktaş - FIFEX’in açılışı TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Avrupa Futbol Antrenörleri Birliği Başkanı Walter Gagg, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer tarafından gerçekleşti.

Futbolun tüm taraflarını buluşturacak zirveye katılacaklar arasında; Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, AEFCA-Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği Başkanı Walter Gagg, TFF Onursal Başkanı – UEFA ve FIFA Onursal Üyesi Şenes Erzik, UEFA Baş Teknik Sorumlusu Ioan Lupescu, Johan Cruyff Enstitüsü Genel Müdürü Mariël Koerhuis, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaşlı futbolcu Pepe, Antalyasporlu Samuel Eto’o yer alıyor.

Gelişim semineri ile birlikte gerçekleştirilecek FIFEX kapsamında da futbol endüstrisindeki en son gelişmeler paylaşılacak. FIFEX aynı zamanda Türkiye’de ilk kez futbola destek olan kurum ve kuruluşların ödüllendirileceği Futbol Endüstrisi Ödül Töreni’ne ve yeşil sahaların unutulmaz isimlerinden oluşan Efsaneler Maçı’na da ev sahipliği yapacak.

FIFEX'in medya sponsoru olan Ajans Beşiktaş olarak biz de 3 gün boyunca zirveden tüm haberleri sizlere aktaracağız.

 

Etiketler :