Galatasaray'dan Ryan Babel atağı! İşte sözleşme teklifi

Galatasaray'dan Ryan Babel atağı! İşte sözleşme teklifi

Galatasaray, Fatih Terim'in isteği üzerine Fulham ile sözleşmesi sona erecek Ryan Babel'i yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray'da Ryan Babel ismi yeniden gündeme geldi. Teknik direktör Fatih Terim, Fulham'da performansıyla dikkat çeken Hollandalı yıldızın transfer edilmesini talep etti. Galatasaray yönetimi sözleşmesinin son aylarına giren Ryan Babel için teklifini belirledi.

Galatasaray, Ryan Babel'i transfer edecek mi?

Galatasaray, Ryan Babel transferi için harekete geçmeyi planlıyor. Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Ryan Babel ile ilgilenen Galatasaray yönetimi, Hollandalı yıldıza 2,5 milyon euro maaş, 2 milyon euro imza parası ve 2 yıllık sözleşme teklif etmeye karar verdi.

Eğer Suudi Arabistan ve Çin kulüplerinden Ryan Babel'e uçuk bir teklif gelmezse Ryan Babel gelecek sezon Galatasaray forması giyebilir. Hollandalı yıldızı transfer etmeyi isteyen sarı kırmızılılar, Terim'in listeye aldığı futbolcu ile kanatları güçlendirmeyi hedefliyor. Anlaşma gerçekleşirse Ryan Babel, Kasımpaşa ve Beşiktaş'ın ardından Türkiye'ye 3. kez transfer olma detayına imza atacak.

Ryan Babel, Fulham'da kaç gol ve asist yaptı?

İngiltere Premier Lig'de küme düşen Fulham, 13 Nisan 2019 Cumartesi günü sahasında oynadığı maçta Everton'ı mağlup ederken Ryan Babel müsabakaya performansıyla damgasını vurdu. Fulham'ın 2-0 kazandığı maçta Ryan Babel 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Fulham'ın, Everton'ı 2-0 mağlup ettiği maçta 1 gol atan ve 1 asist yapan Ryan Babel, son 4 Premier Lig maçında 3 gol atarken, 1 asist yaptı. Babel ligdeki gol sayısını ise böylelikle 4'e çıkardı. (Futbol Arena)