Gary Medel'den iddialı açıklama! "Hiçbir şey bitmedi"

Gary Medel'den iddialı açıklama! "Hiçbir şey bitmedi"

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel, Bayern Münih karşısındaki 5-0'lık mağlubiyete rağmen umudunu kaybetmiş değil.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında dün deplasmanda Bayern Münih'e konuk oldu ve sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Ülkesi Şili basınına açıklamalar yapan tecrübeli futbolcu Adnradio'ya verdiği demeçten Futbol Arena'nın derlemesi şöyle, "Rövanşın zor olduğunu kabul ediyorum ama hiçbir şey imkansız değil" ifadelerini kullandı. Maçla ilgili olarak da konuşan Vidal, "Oynadığımız çok büyük bir takımdı ve bu takıma karşı erken 10 kişi kalmak bizi çok zorladı" şeklinde konuştu.

Milli Takımdan arkadaşı Arturo Vidal hakkında da konuşan Gary Medel, "Onun çok büyük bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Onunla aynı sahada oynamak da benim için çok güzeldi" dedi.

Medel, Beşiktaş taraftarı için ne dedi?

"Beşiktaş taraftarının Bayern Münih deplasmanında olmaması sizi etkiledi mi?" sorusuna da cevap veren Gary Medel, "Beşiktaş taraftarı herzaman müthiş bir destek veriyor ama Bayern Münih karşısındaki mağlubiyetimizin sebebi onların olmaması değildi. Dünkü mağlubiyetin ana nedeni 10 kişi kalmamız oldu" yorumu yaptı.

Beşiktaş, Bayern Münih'i eleyebilir mi?

Son olarak 5-0'lık mağlubiyetten sonra tur için hala umudunuz var mı sorusunu yanıtlayan Medel, "Bayern çok güçlü. Çok zor olsa da, hiçbir şey imkansız değil" ifadelerini kullandı.

Etiketler :