Gerçek bir Beşiktaşlı: Burak Yılmaz

Gerçek bir Beşiktaşlı: Burak Yılmaz

Siyah-Beyazlı yöneticiler, Kartal'ı şampiyonluk yarışına ortak eden Burak Yılmaz'ın performansına şapka çıkardı.

Ajans Beşiktaş - Ankaragücü maçının ardından Burak’ın katkısını masaya yatıran siyah-beyazlılar, “Ligde bugünleri gördüysek, Burak Yılmaz’ın sayesinde gördük. Onu daha önce oynadığı takımlarda hiç bu kadar istekli, hırslı ve terinin son damlasına kadar mücadele ederken izlememiştik. Takımın gizli kaptanı oldu. Gerçek bir Beşiktaşlı gibi oynuyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in kararlı tutumu sayesinde ara transfer döneminde Beşiktaş’a kazandırılan Burak Yılmaz attığı gollerle takımını şampiyonluk yarışına ortak etti. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Ankaragücü maçından sonra kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, “Ligde bugünleri gördüysek, Burak Yılmaz’ın sayesinde gördük” ifadelerini kullandıkları belirlendi.

Şampiyonluk mücadelesi veren takımların son haftalarda çok iyi futbol oynamadığına vurgu yapan yöneticilerin büyük çoğunluğunun, “İşte böyle günlerde iyi bir golcün varsa, yoluna devam edebiliyorsun. İyi ki Burak’ı transfer etmişiz. Bakalım bu mücadelemiz nereye kadar gidecek? Ligin sonunda ne olur bilemeyiz fakat Burak Yılmaz olmasaydı bu güzel günleri göremezdik” diye konuştukları bildirildi.

Beşiktaşlı yöneticiler, Süper Lig’in ikinci yarısında elde edilen başarıda herkesin pay sahibi olduğuna da vurgu yaptı.

‘Katkısı başka’

Bir bütün halinde şampiyonluk mücadelesi verdiklerinin altını çizen siyah-beyazlıların, “Takımdaki diğer oyuncuların, teknik heyetin ve yönetimin de payı var elbette. Fakat Burak Yılmaz’ın katkısı bambaşka. Onu daha önce oynadığı takımlarda hiç bu kadar istekli, hırslı ve terinin son damlasına kadar mücadele ederken görmedik. Takımın gizli kaptanı oldu. Gerçek bir Beşiktaşlı gibi oynuyor. Pes etmiyor. Şampiyonluğa inanıyor. Geç de olsa iyi ki onu kadromuza katmışız” yorumunu yaptıkları aktarıldı. (Milliyet)