Ghezzal: ''Quaresma burada efsane. Umarım ben de taraftarla böyle bir bağ kurarım''

Ghezzal: ''Quaresma burada efsane. Umarım ben de taraftarla böyle bir bağ kurarım''

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Ghezzal'in açıklamaları;

''Zorlu süreçlerden geçtik ama üst üste 3 galibiyet alarak iyi bir döneme geçtik. Hepimiz çok mutluyum. Galibiyetlerimizi devam ettirmek istiyoruz.''

"Beşiktaş'ta olduğum için mutluyum. Taraftarların desteğine teşekkür ederim. Kendi durumum önemli değil, iyi oynamalıyız ve Beşiktaş kazanmalı."

"Mahrez ile kıyaslandığımı duymak benim için onur verici. Bence o en iyi Afrikalı futbolcu. Ben elimden geleni yapmaya devam edeceğim."

"Valentine Rosier ile aynı dili konuşuyoruz. Beraber iyi oynuyoruz. Ben ya da Rosier olmasa da aynı uyum devam etmeli. Bu takımda kim oynarsa iyi oynar."

"İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Az ya da çok süre almaktan ziyade verilen katkı önemli. Kısa bir süre sonra üç maçlık bir periyoda başlayacağız. Herkese ihtiyacımız var."

"Henüz sezonun başındayız. Çok fazla maç var. Hedefimiz var. Şu an Beşiktaş'la başarılar kazanmak istiyorum. Ondan sonrasına bakarız."

"Quaresma burada efsane. Umarım ben de taraftarla böyle bir bağ kurarım. Benim mevkimde oynayan oyunculardan ziyade kendi hedeflerime odaklanmış durumdayım."

"Beşiktaş'ın bana verdiği bu özgüven duygusu, benim yapabileceklerimi bana gösterme şansı beni daha iyi hissettiriyor. Elimden geleni yaparak cevap vermek istiyorum."

Etiketler :