"Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye dönmez"

"Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye dönmez"

Ünlü şarkıcı Özgün Uğurlu, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında soruları yanıtladı. Beşiktaş taraftarı şarkıcı, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe iddialarını yorumlarken şampiyonluk adayını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş taraftarı şarkıcı Özgün Uğurlu, Skorer Instagram hesabında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Ediz (oğlu)  ile vakit geçiriyorum. Ev işleri bitmiyor. Müzikal faaliyetleri devam ettiriyorum, You tube için bir şeyler çekiyorum. Bu işin bir an önce geçmesini bekliyoruz. Ediz 24 saat şarkı açın durur. En büyük keyfi. Oyuncaklarla çok alakası yok. Konuşmadan şarkıların sözlerini ezberliyor. Müziği çok seviyor.

Spor yapıyorum ama 1.5 kilo kadar aldım. Akşamları dizi- çekirdek, sabahları ekmek biraz kilo aldırdı. Bu hafat diyete başladık. Ediz çok erken kalıyor 5 gibi kalkıyor. Sokağa çıkamadığı için evde enerjisini boşaltıyor. Günde 3 antrenman biraz zor oluyror.

Süper Lig biraz daha İngiltere Premeir Lig'e benzemeye başladı. Daha çok takım yukarıya oynuyor. 3 büyükler çok kötü. Beşiktaş'ın toparlanmasına biraz daha var diyordum koronavirüs çıktı. Normalde yaz bittikten sonra futbolcular tatil dönüşü çok zorlanıyorlardı. Bakalım e olacak. Sergen hocanın gelmesine çok sevindim. 1-2 sene sonra bence iyi oalcağız.

Ahmet Nur Çebi'ye çok üzüldüm. Koronavirüs çıkmış takımda ayrıca 8 kişide. Nasıl lig başlayacak bilmiyorum.

Eldeki kadro çok önemli. İyi bir ruh var takım ile taraftar arasında. Bu işin yüzde 60'ı. Sergen futbol kapasitesi yüksek bir insan. İyi transferle ayağa kalkacaktır Beşiktaş. Kendin yetiştirmediğin sürece bunlarla uğraşmak zorundasın. Kiralık olacak getirdiklerin.

Korona sonrası transfer nasıl olacak?

1-2 sene sabredeceğiz. Gençlerin çıkmasını bekleyeceğiz. Kulüpler bu süreçte zorlanacak.

Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyorum

Galatasaray biraz avantajlı gözüküyor iyi kadrosu var. Sivas'ın olmasını çok isterim. Bu şampiyonluk mücadelesi Galatasaray'ın biraz genlerinde var. Ben Fenerbahçe'nin de toparlanmasını istiyorum. Güzel futbol olsun istiyorum. Şu VAR odası biraz daha işlerini iyi yapsın. Bir maç izliyorsun 2 hata sonra olay bambaşka hal alıyor. VAR olsa anlayacağım. Oyunu da duruyor.

Mario Gomez cevabı

Gidince üzülüyor insan. Talisca, Aboubakar gitti üzüldüm. Bir tek Karius'a üzülmedim.

"Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye dönmez"

Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye dönmez. Dönmez ya. Hayallerim yıkılır dönerse. İnancım kalmaz Beni de ona benzetiyorlar, yüzümü...

Abdullah Avcı ile neden olmadı?

Olmayınca olmuyor. Abdullah Avcı biraz ısrarcıydı. Mevcut kadroya uygun değil de Başakşehir'de ki sistemi uygulamaya çalıştı. Bambaşka yapıda kulüp burası. Üzüldüm başarılı olamamasına. çok başarılı bir hoca. Dünyanın er yerinde oluyor bunlar. Adam İspanya'yı dünya şampiyonu yapıyor biz beğenmiyoruz (Aragones)

"Falcao sürekli sakat"

Formunda, iyi durumda olan dünya starları buraya gelmez. Çok yüksek paralar alıyor. Sen kendini onun yerine koy. İspanya, İngiltere seçeneği varken Türkiye'ye geliyorsan.. Çok umutlanmıyorum. Şüphesiz Falcao çok büyük yetenek. Sürekli sakat ama. Biraz da geç gelmesinden kaynaklı oluyor. Roberto Carlos'un Sivas'a teknik direktör olması gibi. Adam Fenerbahçe'ye geldi sonra Sivas'a hoca oldu.

Yeni şarkılar üzerinde çalışıyoruz. Süreci görmek gerekiyor. Para kazanamıyoruz. Bir şeyi çıkarmak büyük maliyet. Belki tek şarkı yayınlarız ortalık sakinleşince yaza doğru. Mahzen aylardır çalmaya devam ediyor platformlarda. Belki şarkı yayınlayabiliriz.

Elveda şarkısının hikayesi

2003 yıllarında yazdım o şarkıyı. Ankara'da yazdım. Şarkının hikayesinden çok sonrasındaki hikayesi güzel. Ankara'da bir mekanda haftanın 5 günü çalışıyoruz. 5 sene çalıştım o mekanda. Şarkıya inanıyorum. Prova yaptık. Umut Koçtürk ile şarkıyı çaldık bir alkış bir kıyamet. Ben insanlar dalga geçiyor zannettim. Daha ilk çalışımızdı. "Bir daha, bir daha" tezahüratı yapıldı. Yıllarca söyledim orada şarkıyı.  Albüm olmadan önce orada bilinir hale gelmişti. Sonra İstanbul'a gelip şirketlere dinlettik şarkıyı. Albüm yapmadılar. Dolaştık falan. Sonra çıkış şarkısı olarak Elveda yapalım dedik. 40'ten fazla ödül kazandırdı o şarkı bana. En iyi çıkış kategorilerinde bütün ödülleri topladık.

Buray uzun zamandır çok iyi işler yapıyor. Bahadır Tatlıöz, Merve Özbey, Ersay baya isim geliyor son dönemde iyi, keyifli işler yapan olarak.

Pek çok şey yaşadık ülkece. Bunu dünya olarak bu zorluğu yaşıyoruz. Mümkün olduğu kadar iyi bakacağız kendimize. Umarım aşısı çıkar. Sıkıcı olmaya başlıyor artık. Bol bol eğlenelim istiyorum. çocuklar, yaşlılar için çok zor, çıkamıyorlar. Umarım normale döneriz. (Skorer)

Etiketler :