Gökhan Gönül: "Kazandık ama ders aldık"

Gökhan Gönül: "Kazandık ama ders aldık"

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’u Vida ve Diaby’nin golleriyle 2-1 mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Siyah-Beyazlılar, karşılaşmadan Vida ve Diaby’nin attığı gollerle 2-1 galip ayrılırken Antalyaspor’un tek golü Mukairu’dan geldi.

Maç sonunda konuşan Gökhan Gönül şunları söyledi:

"Kazandık ama ders aldık. Her maç rakip kim olursa olsun işimi yapmaya çalışıyorum. İyi, kötü zamanlar oluyor. Ben her zaman takım için mücadele ediyorum. Geçen hafta kazandığımız maçtan sonra bu maç önemliydi. 3 puanla ayrılmak zorundaydık.

Futbol ceza kesmek için beklemez ama Serdar'ın pozisyonunda bize ders verdi. 2-0'dan sonra değerlendiremediğimiz onca pozisyondan sonra maç 2-2'ye gelecekti. Belki daha başka şeyler olacaktı. Bundan sonra böyle hatalar yapmadan yola devam etmemiz gerekiyor."

ÖZLENEN BEŞİKTAŞ GERİ Mİ GELİYOR?

"Bu soruyu cevaplamak benim haddime değil. Kimin hangi Beşiktaş'ı özlediğine göre değişir. Kimi atak futbolu, kimi daha 3-4 pozisyon bulup goller atılan pozisyon verilmeyen futbolu sever."

Etiketler :