Gökhan Gönül: "Medel buraya yedek oyuncu olarak gelmedi"

Gökhan Gönül: "Medel buraya yedek oyuncu olarak gelmedi"

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Gönül, özel açıklamalarda bulundu

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yıldız sağ beki Gökhan Gönül, Tivibu Spor'dan Sinem Ötken'e özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbolcu şu sözleri kullandı;

"Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi seviyedeyiz"

"Sert başladı sezon bizim adımıza son 1 ayda daha tempolu geçti ama. Üst üste zorlu maçlar oynadık, arada Şampiyonlar Ligi ve üst üste deplasmanlar. Tabi istemediğimiz kayıplar oldu ama Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi seviyedeyiz. Ligte tekrar çıkışa geçtik inşallah böyle devam eder."

"Sadece bir sakatlığım var"

"Sadece bir sakatlığım vardı başka sakatlıklarım yok, dinlenerek geçebileceğini düşündük ama olmadı biz de ameliyat kararı aldık. Beklenenden daha kısa sürede döndüm, hala tam hazır değilim ama daha da iyi olacağını düşünüyorum. Ben biraz ağrılarımı tölare edebiliyorum. İğne olup oynarım ama oynarım. İnsanlar biraz fazla sakatlandığımı düşünüyor ama öyle değil"

"Medel buraya yedek olarak gelmedi"

"Medel buraya yedek oyuncu olarak gelmedi. Geldiği takımda önündeki oyuncular çok iyi. Oynayabilmesi için onların üzerine çıkması gerekiyor. Tabi yabancı oyuncuların uyum süreci de var. Türkiye Ligi sanıldığı kadar kolay bir lig de değil. Necip de "Bir an önce gel" diyordu. Orada oynamak istemiyor. Bana "Abi ileriye çıkıyorum neden geride durmuyorsun? diyorlar. Bekliyorum, neden ileriye çıkmıyorsun diyorlar" diyor. Bek oynamak çok zor, göründüğü gibi değil"

"Cenk'in adına çok seviniyorum"

"Kazanmak için çıkıyoruz biz her maça. Böyle bir başarıyı kimse beklemeyebilir. Biz gruptan lider çıkmaya yakınız ama çıkamayadabiliriz. Orası Şampiyonlar Ligi, önceden bilemezsin ne olacağını. Şampiyonların ligi orası, her şey olabilir. Cenk'in adına çok seviniyorum. Buraya bedavaya geldi, şimdi ettiği paralar çok iyi. Ben ona diyorum, sen böyle devam et 50-70 milyon euro da edersin"

"Fikret Orman bizi evlatları gibi görüyor"

"Fikret Orman bizi kendi evlatları gibi görüyor. Beşiktaş'ı yükseltmek için her şeyi yapıyor. Ben ona da çok teşekkür ediyorum, bize çok iyi yaklaşıyor."

"10 dakika daha olsa Gençlerbirliği'ni yenebilirdik"

"Belki bir 10 dakika daha olsa Gençlerbirliği maçını kazanabilirdik. Futbol çok değişik, nasıl başlarsan öyle bitmiyor. Mesela Göztepe maçı, çok iyi başladılar belki Talisca o güzel golü atmasa kaybedecektik. Göztepe iyi oynuyordu. 3 günde 1 maç oynuyoruz, enerjimiz doğal olarak farklı oluyor. Puan kayıplarını sadece biz değil, geçmiş dönemlerde her takım yaşadı yoğun tempoda"

"2 hafta sonra lider olabiliriz"

"Fenerbahçe son iki maçta, son dakika yediği gollerle puan kaybetti. Galatasaray lige çok hızlı başladılar, hepsi şampiyonluğu istiyor çok belli. Anlarsınız takımı sahaya çıktığında 'bizim takımımız kazanır' diyorsunuz. Galatasaray takımı da böyle başladı bu sezona. Bizim için, içerideki maçlarda %80 eminim kazanacağımızdan, taraftarlarımız çok iyi. Enerjimizin bittiğini hissettiğimiz an, taraftar bizi yukarı itiyor. Galatasaray şu an lider durumda ama 2 hafta sonra biz lider olabiliriz. 3 puanlık sistemde herkes yarışın içerisindedir"

"Neden final olmasın?"

"Taraftarlarımız bize istediğimizi veriyor. Biz de taraftarlarımıza ligte şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir seviye vereceğiz. Neden final olmasın?"

Etiketler :