Gökhan Gönül’den İbrahim Tatlıses’e cevap

Gökhan Gönül’den İbrahim Tatlıses’e cevap

İbrahim Tatlıses, geçen sezon başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül'ün Fenerbahçeli olduğunu iddia etmişti

Ajans Beşiktaş - Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek için bölgeye giden heyette bulunan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, gezi esnasında Gökhan Gönül'le yaptığı görüşmeyi  basın mensuplarına yaptığı açıklamadaşöyle anlatmıştı.

Gökhan Gönül'e 'Beşiktaşlı'sın öyle mi' diye sordum. 'Olur mu abi, ben Fenerbahçeli'yim' dedi. Doğruyu söylüyorum. Mikrofonların karşısında doğruyu söylemek mecburiyetindeyim. Vallahi Fenerbahçeli. Kayınbabası da eniştemiz olur, Urfalı kız ile evli, o da Fenerbahçeli. Onun için Beşiktaşlı olamaz" diye konuştmuştı.

Gökhan Gönül Göztepe karşılaşması sonrası Beyaz Futbol'dan Ertan Süzgün'e yaptığı açıklamalarda, "Ben 30 küsür yaşındayım. Polemik yaratacak konuları geçtim. Ben bu formayı sırtımda taşıdığım andan itibaren Beşiktaş'ın bir parçasıyım. Ben bu takım için sahada her şeyimi vermeye hazırım. Akıtılması gereken bir kan varsa sahada onu da akıtmaya hazırım. Ben Beşiktaş'ın formasını giyiyorum! “Benim Beşiktaş forması sırtımdayken nasıl performans sergilediğime en azından nasıl mücadele ettiğime açıp bakarsanız bu bazı iddialara güzel yanıt olacaktır. Beşiktaş başarısı dışında başka bir konu düşünmüyorum!" ifadelerini kullandı.

Etiketler :