“Gökhan Gönül’ü sahada görürsem hiç şaşırmam.”

“Gökhan Gönül’ü sahada görürsem hiç şaşırmam.”

Serdar Sarıdağ, Beşiktaş gündemiyle ilgili konuştu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu. İşte Serdar Sarıdağ'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı o açıklamalar.

"Önce kaleden başlayalım.. Hatırlanacağı gibi Karius, Genk maçında yedek kulübesindeydi. Fakat bu durum onun yediği gollerle ilgili değil. Başakşehir maçı sonrası Şenol Güneş, yenilen tüm golleri takım savunmasındaki hatalara bağlamıştı.

Karius’un yedek soyunmasının nedeni, hem mental hem de fiziksel olarak dinlendirilmek istenilmesi. Şenol Güneş, Genk maçında Tolgay’ı oynatarak, iki kaleciyi sezon boyunca hazır tutmak istiyor.

Peki Karius çok mu geziyor. O yönde çok duyumlar geldi fakat, biraz daha araştırınca durumun o kadar vahim olmadığı ortaya çıktı. İzinli günlerde her oyuncu serbest. Kaldı ki, Alman file bekçisi kaldığı otelden pek dışarı çıkmıyormuş. Gündüzleri gezmeyi tercih ediyor.

Yönetim de bu dedikodulardan şikayetçi. Çünkü teknik heyetin de raporuyla, Karius’un bonservisi alınması planlanıyor. Bir anda bu tür dedikoduların basında ve sosyal medyada yer alması Karius’u da çok şaşırtmış.

Bana da bazı isimlerin bu oyuncuyu yöneticilere ihbar ettiği yönünde haberler gelmişti. Fakat hadise daha farklı. Yönetimden çok güvendiğim bir isim, onun o kadar yaramaz bir çocuk olmadığını söyledi. Kısacası yönetim ve teknik heyet ondan memnun.

Ayrıca yönetim, sadece Karius’u değil tüm oyuncularını nerelere gittiği konusunda takip ediyormuş. Bir nevi elektronik kelepçeleri gibi bir durum. Şimdi gelelim, Sivasspor maçında kalede kim olur.

Benim tahminim Tolga olur.. Bu süreç bir süre böyle devam edebilir. Kimi zaman Karius kimi zaman Tolga. Dediğim gibi, Şenol hoca iki kaleciyi hazır istiyor.

Sağ bek kim olabilir. Diyorum ki: Gökhan Gönül’ü sahada görürsem hiç şaşırmam. İyileştiğini duydum. Hoca oynatır mı? Bence oynatır. Defansın geri kalanı Pepe, Vida ve Caner olur.

Gelelim savunma önündeki ikiliye. Biri Atiba diğeri Oğuzhan sanki. Son taktik antrenmanında bu ikisi denenmiş. Önlerinde kim derseniz, bence Ljajic..

Kanatlar Q7 ve Babel.. Kadro bilgiseli yapalım mı dediğimde altına hepiniz bir 11 yazdınız. Şimdi baştan alalım. Tolga - Gönül, Pepe, Vida, Caner,  Q7, Oğuzhan, Ljajic, Atiba, Babel... Buraya kadar yazanlarınız oldu. Peki ya forvet?

 İşte en zoru burası... Çünkü Şenol Güneş, Love ve Güven’i sırayla taktik antrenmanında denemiş. İbre Love gibi gözükse de o ibre maç günü Güven Yalçın’a dönebilir. Hoca ona çok güveniyor. Şeytanın bacağını kıracağı dönemlerde şu an."