Gökhan Töre, Alanya maçının kadrosunda olacak mı?

Gökhan Töre, Alanya maçının kadrosunda olacak mı?

Beşiktaş'ta tek hedef, Aytemiz Alanyspor maçıyla başlayacak olan 8 maçlık periyodu galibiyetle noktalayıp üst üste 3. kez şampiyonluk ipini göğüslemek.

Ajans Beşiktaş - 8 final maçı öncesinde milli takımlara giden oyuncuların sakatlık yaşamaması bu kritik süreçte teknik direktör Şenol Güneş'i sevindirirken, Talisca ve Tosic dışında Vida, Medel, Quaresma, Babel ve Gökhan'ın milli takım performansı kalan haftalar için umutları arttırdı.

Lider Galatasaray ile 4, Başakşehir ile oluşan 3 puan farkın unutulmasını isteyen Güneş'in, antrenmanlarda oyuncularıya sık sık konuştuğu ve futbolcularına "Rakipleri bırakalım, biz kendi işimize bakalım, size güveniyorum" dediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın kalan 8 hafta öncesi en önemli silahı Vodafone Park olacak. 2 sezon önce açılan stadyumda ligde 39 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen siyah beyazlılarda, kalan 8 maçın 5'inin iç sahada olması da şampiyonluk yolunda umutları artıran bir başka etken.

Beşiktaş'ta Alanyaspor karşısında 5 futbolcu sarı kart sınırında sahaya çıkacak. Tolgay, Oğuzhan, Caner, Atiba ve Tosic sarı kart görmeleri durumunda 28'inci hafta karşılaşması olan Göztepe maçında cezalı duruma düşecek. Güneş'in Ümraniye'de sınırdaki oyuncularına da uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Gökhan Töre'nin takımla çalışmalara başlamasının ardından kadroda olması beklenirken, Beşiktaş'ın sahaya kalede Fabri, savunmada Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Caner Erkin, orta alanda Atiba, Tolgay hücumda Lens, Talisca, Babel ve en uçta da kendisi için hazırlanan özel bir maskeyle çalışmalarını sürdüren Negredo ile çıkması bekleniyor. (Bein Sports)

Etiketler :