Gökhan Töre'ye para cezası geliyor

Gökhan Töre'ye para cezası geliyor

Beşiktaş’ın kadro dışı kalan oyuncularından Gökhan Töre, önceki gün kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamalar nedeniyle yönetimin tepkisini çekti.

Kullandığı ifadelerle hem yönetimi hem de teknik heyeti hedef alan tecrübeli oyuncuya, siyah-beyazlı kulübün para cezası kesmesi bekleniyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; kadro dışı bırakılarak kampa götürülmeyen ve kendisinden kulüp bulması istenilen Gökhan Töre’nin, birikmiş alacakları için yetkili mercilere de başvurması bekleniyor. Daha önce Tolgay Arslan’ın, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı beğenen ve gelen tepkiler nedeniyle bu beğeniyi geri çeken tecrübeli futbolcunun, sezon sonuna kadar tek başına çalışmaya devam edeceği bildirildi.

Gökhan Töre ne demişti?

"Sakat değilim. Affedilmeyi bekleyecek bir saygısızlık ya da terbiyesizlik yapmadığımı siz kamuoyuna ve değerli basın mensuplarına duyurmak isterim. Sizler gibi ben de kadro dışı kalma sebebimi hala bilmiyorum. 

Futboldaki fiziksel çabamın dışında dönem dönem tarafıma karşı yürütlen saha dışı kirli oyunlarla da mücadele ederek ayakta kaldım veyoluma her zaman daha güçlü şekilde devam ettim. Şu anda da gerek saha içi, gerekse de saha dışı mücadeleler için mental ve fiziksel olarak tam anlamyla hazır olduğumu beirtmek isterim.

Ben Türk Milli Takımı'nda ve Türkiye'nin en büyük kulüperinden biri olan Beşiktaş Futbol Kulübü'nde forma giymekte olan, emek ve alın teri dikkate alındığı sürece de bu formayı her zaman gururla terletecek 27 yaşında, yeni başarılar ve şampiyonluklar için mücadele etmeye hazır bir futbolcuyum."

Etiketler :