Gökmen Özcan: ''Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü istemedi''

Gökmen Özcan: ''Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü istemedi''

Beşiktaş'ın yeni transferlerinin PAOK karşısındaki performansı izleyenleri tatmin etmedi. Fanatik Gazetesi editörü Gökmen Özcan, Siyah beyazlılarda yaşanan son gelişmeleri ve transfer gündemini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlıların PAOK karşısında oynanan maçta yeni transferlerin performansı izleyenleri tatmin etmedi.

Tivibu Spor'da konuşan Gökmen Özcan, Siyah-beyazlılarda yaşanan son gelişmeleri ve transfer gündemini değerlendirdi. Gökmen Özcan, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'tan ayrılış sürecini de anlattı.

Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül ile ilgili yorum yapan Gökmen Özcan, "Gökhan Gönül Fenebahçe'ye çok yüksek paralara gitmedi. Gökhan Gönül Beşiktaş'a gelirken de para konusu yoktu. Gökhan Gönül'ü o dönem Aziz Yıldırım istememişti. O yüzden ayrıldı, Beşiktaş'ın ilgisi oldu ve Beşiktaş'a transferi gerçekleşti." dedi.

Gökhan Gönül'ün dört yıllık Beşiktaş kariyerinin son döneminde en iyi performansı sergilediğini ifade eden Gökmen Özcan, "Beşiktaş gençleşme operasyonuna imza attı. Sergen hoca ve yönetimin haklı olduğu taraflar var ama takıma faysa sağlayan, liderlik özelliği bulunmasından dolayı bile Gökhan Gönül takımda tutulabilirdi." dedi.

Gökhan Gönül'ün ara transfer döneminden sezon sonuna kadar yönetimden sözleşme yenileme talebi olduğunu söyleyen Gökmen Özcan, "Yöneticiler de bunu inkar etmiyor. Ancak yönetim Gökhan Gönül konusunda kendisini dışarıda bıraktı, o da kendisini isteyen Fenerbahçe'ye gitti. Açıkçası Beşiktaş Gökhan Gönül'ü istemedi." dedi.

Etiketler :