Gökmen Özdenak bildiğiniz gibi. Terim geldi, dili açıldı!

Gökmen Özdenak bildiğiniz gibi. Terim geldi, dili açıldı!

Beşiktaş taraftarlarını kızdıracak sözler! A Spor yorumcusu Gökmen Özdenak canlı yayında Şenol Güneş'in açıklamalarına gönderme yaptı.

Ajans Beşiktaş - A Spor'da yayınlanan Futbol Artı programında Fatih Terim'in yeniden Galatasaray'a dönüşüyle birlikte ligdeki şampiyonluk yarışı değerlendirildi. Emre Bol, Turgay Demir ve Gökmen Özdenak'ın yer aldığı programda, Gökmen Özdenak'tan siyah beyazlı taraftarları kızdıracak açıklamalarda bulundu. 

"HADDİNİZİ BİLİN, RÜTBENİZİ BİLİN!"

Gökmen Özdenak, Turgay Demir ile Emre Bol arasındaki diyalogun ardından konuşarak flaş sözler söyledi ve Şenol Güneş'e mesaj gönderdi. 

"BEŞİKTAŞ BU KADAR İYİ GİDERKEN ŞENOL GÜNEŞ'İN SÖYLEDİKLERİ NEDİR?"

Beşiktaş bu kadar iyi giderken Şenol Güneş'in söyledikleri nedir? Bizim üstümüze oynuyuyorlar diyorlar. Şenol Güneş'in rahatsızlığın sebebi ne? Her şey iyi gidiyor yani. Şenol Güneş'in söyledikleri inanılır gibi değil. Üstümüze oyunlar oynanıyor diyor. 

"HADDİNİZİ BİLİN, RÜTBENİZİ BİLİN!"

Ben Beşiktaşlılara dalmak istemiyorum. Haddinizi bilin! Rütbenizi bilin! Ben Galatasaray'ın 17 sene önce aldığı şampiyonlukları hatırlıyorum da. Şampiyonlar Ligi'nde 14 puan aldınız yeri göğü inlettiniz. Şampiyonlar Ligi'nde finale kalmış gibisiniz."