Gol görevi Larin’de

Gol görevi Larin’de

Şampiyonluk yarışında son haftalara girilirken, puan sıralamasında geriye düşen Beşiktaş’ta gol bölgesindeki sıkıntıyı Cyle Larin çözecek. Negredo’nun sakatlığı, Love’un ise formsuzluğu, teknik direktör Şenol Güneş’i Kanadalı golcüye yönlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanından mağlubiyetle dönerek şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaş’ta gol bölgesindeki problem çözülmeye çalışılıyor. İspanyol golcü Alvaro Negredo’nun derbide sakatlanarak sezonu kapatması, teknik direktör Şenol Güneş’i yeni arayışlara itti. Kalan 3 haftada Negredo’dan faydalanamayacak olan deneyimli teknik adam, Brezilyalı golcü Vagner Love’un da performansından memnun değil. Geçirdiği sakatlık nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalan, daha sonra sakatlığını atlatsa da performansı istenilen düzeye çıkmayan Love da, Şenol Güneş’in planları arasında bulunmuyor. Deneyimli çalıştırıcı, rotasını Kanadalı oyuncusu Cyle Larin’e çevirdi. 23 yaşındaki golcü futbolcu, siyah-beyazlı takıma devre arasında Amerikan Futbol Ligi (MLS) ekibi Orlando City’den transfer edilmişti.

ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYOR

Geldiği andan itibaren kadroda pek düşünülmeyen ancak antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran Kanadalı golcü, teknik direktör Şenol Güneş tarafından, sadece Süper lig’in 28. haftasında Göztepe’ye karşı oynatıldı. Bitime 7 dakika kala oyuna giren ve İzmir temsilcisine bir de gol atan Larin, başarılı çalıştırıcının kalan haftalardaki gözdesi olacak. Pazartesi günü oynanacak Kayserispor maçında ilk 11’de sahaya çıkması beklenen Larin, kendisini kalan haftalara hazırlıyor. Şenol Güneş’in özel idman programı verdiği ve gol vuruşlarını bizzat çalıştırdığı 23 yaşındaki oyuncu, takım idmanlarının ardından yaklaşık yarım saat özel idman yapıyor. Boş vakitlerini de tesiste geçiren Cyle Larin; Kayserispor, Osmanlıspor ve Sivasspor maçlarında siyah-beyazlı takımın en önemli gol ayağı olacak. Kanada Milli Takımı’nın da 24 kez formasını giyen genç futbolcu, bu maçlarda 5 gol kaydetti. Siyah-beyazlı formayla ise tek maça çıkan Larin’in 1 golü bulunuyor. (YeniŞafak)

Etiketler :