"Gollere bakın selam çakın"

"Gollere bakın selam çakın"

Vatan gazetesi yazarı Ömer Güvenç, Beşiktaş-Konyaspor mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş -  Beşiktaşlı mutlu, Beşiktaşlı coşkulu! Nasıl olmasın... Çarşamba Şampiyonlar Ligi’nde güzel futbol ve güzel golleri ile dün de aynı plak! Güzel futbol, şahane goller. Beşiktaşlı futbolcular taraftarlarını mutlu etmeyi biliyor. Dün de hak edenin kazandığı maçtan 3 puanla ayrıldı. Peki goller nasıldı? Hani şöyle derler ya... “Yeme de yanında yat!”

Cenk'in varsa koy sepete. Yine çok güzel bir gol attı. Ama ben bu golün yüzde ellisini hatta yüzde 60’ını inanılmaz orta yapan Caner’e veriyorum.Adam orta değil mermi atıyor sanki. Quaresma adeta Konyasporlu futbolcuların içinden geçip tavana çaktı. Peki dün Oğuzhan yoktu, aradık mı? Başkalarını bilmem ama ben aradım. Messi de olsa Oğuzhan Beşiktaş’a bir başka yakışıyor.

Medel stoperde oynadı, nasıldı? Hatasız! Peki çok adamla hücum eden, bir takıma karşı oynasa ne yapar? Onu da oynadığı zaman görürüz. Tolgay görevini yaptı, daha iyisini yapabilir mi? Evet yapabilir. Çünkü Tolgay, çok daha iyi performans gösterecek kaliteli bir oyuncu.
 
TAKTİK DEĞİŞİKLİK DEĞİLDİ
Şenol Güneş’in değişiklikleri (Cenk ve Quaresma) bence taktiksel değil, mükemmel oynayan oyuncularını alkışlatmaktı. İyi de yaptı. Konyaspor elinden geldiğince iyi mücadele etti. Zaman zaman başa baş mücadele etti. Ama burada da Beşiktaş’ın kaliteli oyuncuları siyah-beyazlıları neticeye götürdü. Eğer Konyaspor daha fazla gol yemediyse bunu inanılmaz oynayan Ali Turan’a borçlu.

Etiketler :