Gomis: "Vodafone Park'tan galip dönmek istiyoruz"

Gomis: "Vodafone Park'tan galip dönmek istiyoruz"

Galatasaray’ın yıldız oyucusu Gomis, Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cenk Tosun ve Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun’u beğendiğini ifade eden Gomis, Beşiktaş maçı öncesinde ise “Vodafone Park’ın atmosferi beni ürkütmüyor, Türk Telekom Stadyumu daha ürkütücü. Buranın atmosferi en güzel atmosfer” dedi.

“Cenk Tosun iyi bir golcü, şahsen tanımıyorum. Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı çok iyiydi, Porto maçını izleme imkanı buldum. Attığı pas çok güzeldi. Beşiktaş’ın üst tura çıkması Türk futbolu adına çok güzel."

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Bafetimbi Gomis, 2-0 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. GS TV’ye konuşan Gomis, Beşiktaş ile oynayacakları derbi maça da değindi ve hedeflerinin 3 puan olduğunu vurguladı. “Buradan 3 puanla dönmek önemliydi. Başakşehir maçındaki kaza sonrası 3 puan almak önemli olacaktı. Beşiktaş kaliteli bir takım. Bunu şampiyonlar Ligi maçında da gördük. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz.” dedi. (Ajansspor)

Etiketler :