Gözler PFDK’da! Adaleti eşit dağıtabilecekler mi?

Gözler PFDK’da! Adaleti eşit dağıtabilecekler mi?

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası sona erdi. Bu haftaya küfürler ve kavgalar damga vurdu. TFF'nin nasıl bir karar alacağı merak konusu...

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta sona erdi. Bu haftaya küfürler ve kavgalar damga vurdu. Özellikle Başakşehir ve Galatasaraylı futbolcular ettiği küfürlerle haftaya damga vurdu.

Geçtiğimiz hafta Caner Erkin, hakem Mete Kalkavan'a sözleri nedeniyle PFDK'ya sevk edilmiş ve 6 maç ceza almıştı. Caner'e verilen hukuksuz ceza sonrası TFF talimat değişikliğine gitmiş ve şu maddeyi eklemişti: "Sözlü olarak gerçekleştirilen disiplin ihlallerinde, resmi yayıncı kuruluş görüntüleri, izleyen kişiler tarafından ihlal olarak algılanacak tarzda söz için de delil olarak kabul edilebilir"

Önce Emre Belözoğlu...
Gözler bu hafta edilecek küfürler sonrasında verilecek cezalara çevrildi. İlk olarak Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir-Akhisar Belediyespor maçında Akhisarlı oyuncu Serginho'ya küfür etmiş, görüntüler ekranlara net bir biçimde yansımıştı.

Maicon, Olcay'ın boğazına yapıştı!
Trabzonspor-Galatasaray maçında bir pozisyonda Maicon, Olcay Şahan'ın boğazına sarılmıştı. Bu pozisyonda da görüntüler ekranlara net bir biçimde yansırken siyah-beyazlı taraftarlar şu soruyu sormuştu: "Caner Erkin'e görüntüler üzerinden ceza vermeyi uygun gören ve talimat değiştiren TFF, Maicon'a ceza verecek mi?"

Muslera'dan İspanyolca küfür!
Yine Trabzonspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı takımın kalecisi Fernando Muslera, 28. dakikada hakem Halis Özkahya'ya İspanyolca küfür etmiş ve bu küfür ekranlara yansımıştı. Muslera, İspanyolca hakeme o.....ç.... (hijo de puta) derken, Caner Erkin'e küfür ettiği için 6 maç ceza veren TFF'nin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Son olarak Valbuena...
Haftanın son maçında Fenerbahçe-Kayserispor'u konuk etti. Sarı-lacivertli takımın Fransız oyuncu Mathieu Valbuena'nın bir pozisyonda dudağı kanadı. Oyuncu tedavi için kenara gelirken Kayserispor yedek kulübesine doğru İngilizce s.... g.... (fuck off) dedi. Türkiye Futbol Federasyonu şimdi ne yapacak?

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.
Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :