Göztepe’nin başına, Tamer Tuna’nın yerine eski bir Beşiktaşlı geldi

Göztepe’nin başına, Tamer Tuna’nın yerine eski bir Beşiktaşlı geldi

Teknik Direktör Tamer Tuna ile yollarını ayıran Göztepe, Bayram Bektaş ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'deki ilk sezonunu 49 puanla 6. sırada bitiren Göztepe'de Teknik Direktör Tamer Tuna ile dün akşam yollar ayrılmıştı. Göztepe yönetimi, yapılan görüşmeler sonucunda Bayram Bektaş ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Son olarak Ümraniyespor'da görev yapan Bektaş, daha önce Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımlarında teknik direktörlük görevini üstlenmişti. Spor Toto 1. Lig'de 2017/2018 sezonunda Ümraniyespor'u çalıştıran başarılı teknik adam, takımını Playoff'a taşımayı başarmıştı. Bektaş, kariyerinde ilk kez Süper Lig’de teknik direktörlük yapacak.

Bayram Bektaş kimdir?

Bayram Kadir Bektaş, 10 Şubat 1974 tarihinde Trabzon’da doğdu. Uzun yıllar sürdüğü başarılı futbolculuk kariyerinden sonra futbol camiasından kopmadı ve kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor.

Bayram Bektaş, futbola Fransa takımı Auxerre’nin altyapısında başladı. Henüz 20 yaşındayken Türkiye’deki futbolculuk kariyerine Bilecikspor ile adım attı. Bir sezon boyunca Bilecikspor’da top koşturan Bayram Bektaş, sonrasında Sarıyer’e transfer oldu. Sarıyer’de 2 sezon geçiren futbolcu, sonrasında Antalyaspor’da 11 numaralı formayı terletti. Bir sezon Antalyaspor’da oynayan Bayram Bektaş’ın kariyerindeki dönüm noktası Altay’a transfer oluşuydu. Çünkü Altay’da gösterdiği başarılı performans sayesinde Beşiktaş’ın dikkatini çekmeyi başardı. Bir sonraki sezon Beşiktaş’a transfer işlemleri hemen başlatıldı ve 4 sene boyunca Beşiktaş’ta forma giyme şansı yakaladı. Özellikle taraftarların büyük bir sempati duyduğu Bayram Bektaş, 2003 yılında kazanılan 100. Yıl Şampiyonluğu’na da tanıklık etti. Beşiktaş’ta geçirdiği başarılı dönem sonrası Trabzonspor’a transfer olan Bayram Bektaş, yarım sezon boyunca neredeyse hiçbir maça çıkamadı dolayısıyla istediği verimi elde edemedi ve Konyaspor’a transfer oldu. Bir sezon boyunca Konyaspor’da oynayan futbolcu, 2005 yılında Konyaspor’dan Kocaelispor’a transfer oldu ve 2007 yılında yaşadığı sakatlık sebebiyle futbolculuk yaşamına Kocaelispor’da veda etti.

Etiketler :