Gümüşdağ'dan video hakem açıklaması!

Gümüşdağ'dan video hakem açıklaması!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. M. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Dusko Tosic atarken, Başakşehir'in golü Kerim Frei'den geldi.

Maç sonunda konuşan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ şunları söyledi: "Perşembe oynayan bir takım olarak, Vodafone Park'tan puan alıp dönmek önemli. Hakemle ilgili açıklama yapmayı doğru bulmuyorum. Benim gördüğüm çok fazla bir şey yok.  Video hakemlik bugün Bundesliga'da da, Serie A'da da başlamış durumda ve ne kadar fayda sağladığı görülüyor. Video hakemliğinden niye bu kadar uzak kalmaya çalışıyoruz, anlamak mümkün değil. Hakemliğin daha saygın olabilmesi için video hakemliğin gerekli olduğunu düşünüyorum. Ben de baştan beri savunuyorum."

Etiketler :