Güneş'ten F.Bahçe ve G.Saraylı paylaşımlara cevap: "Küçük insanlar..."

Güneş'ten F.Bahçe ve G.Saraylı paylaşımlara cevap: "Küçük insanlar..."

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Lyon'a penaltı atışları sonucunda yenilerek elendi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, penaltı atışlarını 6-7 geride tamamladı ve toplamda 8-8'lik skorla UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lyon maçının ardından basın toplantısında konuştu.

Basın toplantısında Beyaz TV muhabiri Sercan Dikme ise farklı bir soru yöneltti. Sercan Dikme, "Hocam sosyal medyayı takip etmiyorsunuz ve takılmıyorsunuz ama maçın ardından sosyal medyada Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarların en iyisini yapana kadar şu anki bizim kupamız açıklamaları var. Aksine Trabzonspor başkanı Beşiktaş'ı kutladı. Şu anki durumda tek yumruk olmayı başaramıyorsunuz sanırım. Beşiktaş'ın üzüntüsünü Fenerbahçe ve Galatasaraylılar paylaşmıyor." şeklinde bir soru sordu.

Şenol Hoca şöyle yanıt verdi:

"Kaos, kavga, gereksiz spekülasyon peşinde olmadık. Bunlar doğru değil. Kim ne diyor bakmam. Genel fikrimi söyleyeyim. Biz kendimizi ve ülkemizi temsil ediyoruz. Hem davranış, hem de oyun olarak. Büyük işler yapmak istiyoruz. Büyük işler yaparken küçük şeylerle uğraşmamanız gerekiyor. Büyük insanlar büyük işlerle, küçük insanlar küçük işlerle uğraşır. Ancak söz ettiğiniz Fenerbahçe ve Galatasaray ise onlar da büyük camia. Bazıların söylediklerini büyük camiaların önüne koymak doğru değil."