Güneş'ten yönetime: "Benim sağ bekim Gökhan Gönül"

Güneş'ten yönetime: "Benim sağ bekim Gökhan Gönül"

Teknik direktör Şenol Güneş ara transferde savunmanın sağına takviye yapmalarının şart olmadığını söyledi ve ekledi: "Benim sağ bekim Gökhan Gönül"

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın hocası, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı son görüşmede sağ bek transferini önümüzdeki sezona bırakabileceklerini ifade etti, “Benim için sağ bek asıl gelecek sezon için çok önemli. Birinci sağ bekim zaten Gökhan Gönül. Ancak bu ara transfer döneminde bütçemize uygun iyi bir oyuncu bulursanız şimdiden kadromuza katmakta yarar var” dedi.

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; ara transfer döneminde Burak Yılmaz, Isimat Mirin ve Muhayer Oktay gibi isimleri renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, sağ bek takviyesinin bu dönem için şart olmadığını söyledi.
 
Eldeki kadronun Süper Lig’in kalan haftalarını taşıyabileceğini dile getiren siyah-beyazlı hocanın, “İyi bir sağ bek bulunmadığı sürece sezon sonuna kadar bu kadro benim için yeterli” ifadelerini kullandığı bildirildi. Yönetimle defalarca transfer planlaması gerçekleştiren Şenol Güneş’in son olarak yaptığı değerlendirmede, “Benim için sağ bek transferi asıl önümüzdeki sezon için önemli. Birinci sağ bekim zaten Gökhan Gönül. Fakat bu ara transfer döneminde bütçemize uygun iyi bir sağ bek bulursanız transfer etmekte yarar var. Ben onu şimdiden bir dahaki sezona hazırlarım. Fakat sırf sağ bek transfer edelim diye acele bir karar vermeyelim. Yaz transfer döneminde daha geniş seçeneklerimiz olur” diye konuştuğu aktarıldı.

Ricardo Quaresma’nın takımda kalması halinde sağ kanat transferine de gerek olmadığını söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in mevcut kadronun iyi bir ekip olduğunu ve takımdaki olumsuz havanın da Antalya’daki kamp sayesinde dağıldığını sözlerine eklediği vurgulandı. Bu arada Beşiktaş Yönetimi, Porto’ya dönmek isteyen Quaresma ile Erzurumspor maçından sonra bir kez daha görüşecek. Siyah-beyazlıların, Şenol Güneş’in takımda kalmasını istediği Portekizli yıldıza sezon sonunu beklemesi tavsiyesinde bulunacağı kaydedildi.

Etiketler :