Güntekin Onay: "Hepimiz ‘Felaket’ dedik…"

Güntekin Onay: "Hepimiz ‘Felaket’ dedik…"

Ünlü spor yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 4-3 yendiği maç sonrasında siyah beyazlı ekip hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - İşte Güntekin Onay'ın değerlendirmeleri:

"Sergen Yalçın, derbiye damga vurdu. Üst üste iki tane doğrudan rakibini yenerek ligde yarışa güçlü bir şekilde tutundu. Takım içerisinde bazı taşlar da yerine oturdu. Bazı arayışlar son buldu. Artık kimin ne yapacağı, hangi rolde oynayacağı hemen hemen belli.

LJAJIC’TEN ŞU ANA KADAR VERİM ALINAMADI

Sergen Yalçın, çift ön libero ile oynamıyor. ‘Büyük takım iki tane defansif orta saha ile oynamaz’ diyor. Josef, boşluğu çok iyi doldurdu. Atiba’yı farklı bir şekilde kullanıyor, öne doğru oynatıyor. Ljajic’ten şu ana kadar verim alınamadı. Mensah ile birlikte Atiba, daha fazla hücumlara katılıyor.

LARIN, İLK GELDİĞİ ZAMAN HEPİMİZ ‘FELAKET’ DEDİK

Larin tercihi biraz enteresan. Sergen Yalçın, orada biraz daha fedakarlık ve mücadele bekliyor. Larin de kanat oyuncusu değil ama gelip santrforu ikiliyor, Aboubakar’ın hareketli oyununda Larin de savunmanın boşluklarında goller buluyor. Larin, ilk geldiği zaman hepimiz ‘felaket’ dedik ama üzerine koydu. Bu ligin seviyesinde değildi. Belçika’da bir tecrübe kazandı, üstüne çalışarak kendini bir noktaya taşıdı.

GERİ KALAN KARİYERİNDE STOPER OLARAK FORMA GİYEBİLİR

Tosic, 30 yaşından sonra stoper oynamayı öğrendi. Necip de aynı şekilde, sahaya yüreğini koyarsa; savunmaya liderlik yapabilir. Geri kalan kariyerinde stoper olarak forma giyebilir." (Skorer)