Gürler Akgün, Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeleri aktardı

Gürler Akgün, Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeleri aktardı

Beşiktaş'ta gelecek transferler kadar takımdan ayrılacak oyuncular da merakla beklenmeye başladı.

Ajans Beşiktaş - Mitrovic'le yollarını ayıran siyah beyazlıarda Babel ve Atiba'nın da geleceği belirsizliğini koruyor. Beşiktaş'taki son gelişmeleri beIN Sports muhabiri Gürler Akgün bildirdi.

"Futbolcuların arasindaki gündem Vida'nın Dünya Kupası'ndaki performansı. Siyah beyazlı oyuncular çıkan transfer haberlerine kayıtsız kalmıyorlar. Onların da sohbetleri arasında oyuncuların bedelleri ön plana çıkmakta. Bu önemli bir detay. 

Beşiktaş bugün çift antrenman yaptı. İlk antrenman sahada ikinci antrenman ise salonda gerçekleşti. İlk antrenmanda Caner Erkin göz dolduran isimler arasındaydı. Teknik Direktör Şenol Güneş forvetleri aldı yanına. Larin'i ve Negredo'yu özel olarak kafa topu çalıştırdı. Topa nasıl yükselmeleri gerektiğini gösterdi. Bu ne demek oluyor? Negredo aslında kampa geç katılan, ilk kampa gelmeyen isimdi. İkinci kampta Negredo sanki ilk kamptaymış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Negredo günün en çok çalışan isimlerinden oldu. 

Aynı zamanda Jeremain Lens'e de bir parantez açalım. Orta çalışması yaptı Güneş ve Lens kestiği ortalarda Şenol Güneş'ten tebrik aldı. 

Dün bir hazırlık karşılaşması oynadı Beşiktaş. Gökhan Töre sahanın en iyilerindendi. Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan'la da Guti Hernandez ve İlhan Mansız yakından ilgileniyorlar. 

Günün bir diğer önemli detayı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve kurmayları kamptalar. Başkan Orman, Mitrovic'in transfer hakkındaözellikle takıma olan katkısından bahsetti. Ekonomik bir transfer ve bu transferle Beşiktaş'a katkı yaptı dedi.

Ryan Babel cephesinde Flamengo ile ilgili gelişmeler ortaya çıkmıştı. Babel ile transfer sezonun ortasına kadar gelişmeler yaşanabilir. Sözleşme uzatabilir ya da farklı bir takıma gidebilir. Quaresma Beşiktaş'ta oynamaya devam edecek.

Atiba Hutchinson ile ilgili bir bilgilendirmede bulunalım. Git gide Beşiktaş'tan uzaklaşmaya başladı. Sözleşmesi bitmişti. Beşiktaş yeni sözleşme teklif etti. Atiba'ya ama Atiba Hutchinson yeni sözleşmeye yakın değil.

Umut Nayir konusunda gündem hala sıcak. Umut Nayir yeni sezonda siyah beyazlı forma ile tanışacak. futbolcu. Bunu söyleyebilir. Kampın son günlerindeyiz. Beşiktaş son hazırlık karşılaşmasını Cuma günü oynadıktan sonra yurda dönecek"