Gürler Akgün, Beşiktaş’ta yaşanan transferdeki son gelişmeleri aktardı

Gürler Akgün, Beşiktaş’ta yaşanan transferdeki son gelişmeleri aktardı

beIN Sports'tan Gürler Akgün, Beşiktaş’ta yaşanan transferdeki son gelişmeleri aktardı! İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - beIN Sports'tan Gürler Akgün, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki son gelişmeleri beIN Sports ekranlarından aktardı. 

Akgün, "Vida ile alakalı gelişmeler var. Vida'ya yoğun teklifler var. Bu yoğun teklifler İngiltere Premier Lig'den. 20 milyon euro'nun üzerinde teklifler olduğunu öğrendik. Vida aynı zamanda İspanyol kulüplerinin de radarına girdi. Beşiktaş'ın radarında şu an İngiliz kulüpleri var. İngilizlerle bir görüşme gerçekleştirecek Beşiktaş Yönetimi. 

Quaresma'nın önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta devam edecek. Kampın bitmesine kısa bir süre kaldı. Bu sürede kiraya gönderilecek oyuncular ortaya çıktı. Orkan Çınar, Aras Özbiliz isimleri kiraya gönderilmeye açık. Ayrıca Beşiktaş, Vagner Love için teklifleri bekliyor. Love'a gelecek tekliflerle birlikte forvet konusu bir hareketlilik kazanacak. 

Çarşamba günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya'da olacak. Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirecek. Beşiktaş'ta öncelik 1o numara transferi ama Vagner Love ve Negredo'ya gelecek tekliflere göre forvet ytransferi de gündeme gelebilir." ifadelerini kullandı.