"Guti'ye var bana yok!"

"Guti'ye var bana yok!"

Görevini bırakan İlhan Mansız’ın, Beşiktaş’tan aylardır para alamadığı ortaya çıktı. Şenol Güneş’in yardımcısı “Guti parasını alırken bana sadaka veriyorsunuz” diye rest çekip istifasını verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta alacakları sebebiyle isyan edenler kervanına İlhan Mansız da eklendi. Tolgay Arslan, Ryan Babel, Pepe, Medel ve Quaresma da daha önce alacakları için krizi çıkarmıştı. Sezon başında Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılığına getirilen Mansız’ın, belindeki sakatlık sebebiyle görevine devam edemediği belirtilmişti. Ancak gerçeğin hiç de bu şekilde olmadığı ortaya çıktı.

Kulüpten aylardır para alamayan 43 yaşındaki genç çalıştırıcıya, sadece bir defa ödeme yapıldığı öğrenildi. Bu duruma olan şikâyetlerini dile getirmesine rağmen olumlu dönüş alamayan İlhan Mansız’ın, Beşiktaş’a olan sevgisinden dolayı konunun üstünde fazla durmadığı belirtildi. Önceki gün yaşanan bir gelişme, siyah-beyazlı formayla birçok zaferler kazanan Mansız’ın sabrını taşıran son damla oldu. (Türkiye Gazetesi)

Etiketler :