Güven ve Dorukhan'ın maaşları 1 galibiyet primi etmiyor! İşte şaşırtan maaşlar...

Güven ve Dorukhan'ın maaşları 1 galibiyet primi etmiyor! İşte şaşırtan maaşlar...

Ankara temsilcisine karşı 1 gol, 1 asistle oynayan 19 yaşındaki forvet Güven Yalçın, Beşiktaş'tan aylık 8 bin euro kaznaıyor. Oğuzhan'ın golünün asistini yapan Dorukhan Toköz ise Kartal'dan yıllık 900 bin TL kazanıyor.

Ajans Beşiktaş - Ligde zor günler geçiren Beşiktaş, Ankaragücü'nü 4-1 yenerek Galatasaray derbisi öncesinde rahat bir nefes aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ilk 11'de tercih ettiği genç isimler Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın'ın harika performansları takım içinde maddi nedenlerden dolayı sorun çıkartan bazı isimlere adeta bir mesaj oldu. Siyah beyazlılarda son dönemde Tolgay Arslan, Ryan Babel, Pepe ve Adriano alacaklarından ya da uzatma şartlarından dolayı yönetim ile karşı karşıya gelmişti. Ankaragücü maçında 1 gol 1 asist yapan Güven Yalçın ile Oğuzhan Özyakup'un attığı golün asistini yapan Dorukhan Toköz geceye damga vurdu. 

BÜYÜK DESTEK

İki oyuncunun saha içindeki enerjileri taraftarları da oldukça memnun etti. Siyah beyazlı futbolseveler, "Güven ve Dorukhan pata ile değil yürekle oynuyor" diyerek son dönemde para konusunda yönetimle sorunlar yaşayan oyuncuları eleştirdi. Güven Yalçın aylık sadece 8 bin euorya oynuyor. 19 yaşındaki forvet için Bayer Leverkusen'e sadece 100 bin euro yetiştirme payı ödendi. 

UÇURUM VAR

Dorukhan Toköz ise sezon başında Eskişehirspor'dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edildi. Genç oyuncu ise Beşiktaş'tan yıllık 900 bin TL ücret alıyor. Kartal'da sorun yaşayan Ryan Babel, 2.1 milyon euro, Pepe 4 milyon 750 bin euro ve sol bek Adriano 1 milyon 850 bin euro net yıllık ücret alıyor. (Akşam)