''Güven Yalçın her hareketinde iyi bir futbolcu olduğunu gösteriyor''

''Güven Yalçın her hareketinde iyi bir futbolcu olduğunu gösteriyor''

Spor yorumcusu Ayhan Akman, Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı Sivasspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor yorumcusu Ayhan Akman, Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı Sivasspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın son 10 maçta 8 galibiyet almasına vurgu yapan Akman, ''Beşiktaş son 10 maçta 8 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Müthiş bir seri. Bundan önceki konuşmalarımızda Beşiktaş bu seriyi yakalarsa kafaya oynar demiştik. Beşiktaş son 10 maçta 8 galibiyetle o seriyi tutturdu.

Beşiktaş'ı, Başakşehir ve Fenerbahçe galibiyetleri müthiş bir havaya soktu. Onun akabinde de kazanması gereken diğer Anadolu takımlarıyla oynadığı bütün maçları kazanarak harika bir seri yakaladı. Sergen Yalçın ve ekibini tebrik etmek gerek. Beşiktaş bundan sonra da bu seriyi devam ettirebilir.

Maç 2 etaptı. Kırmızı öncesi ve sonrası, gol öncesi ve sonrası. Sivasspor'da Beşiktaş'a karşı gayet iyi oynadı ve gol pozisyonları buldu fakat değerlendiremedi.

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Josef'in eksikliği çok önemli eksiklikler. Fakat Beşiktaş bu oyuncuları maç içinde pek aramadı.

Güven, gerçekten güven verdi. Son dönemde form düzeyini artırdı. Güven Yalçın her hareketinde iyi bir futbolcu olduğunu gösteriyor. Güven Yalçın önemli bir kazanç.'' ifadelerini kullandı. 

Etiketler :