Hadebe'nin menajerinden transfer açıklaması

Hadebe'nin menajerinden transfer açıklaması

Yeni Malatyaspor'un 24 yaşındaki Zimbabveli stoperi Teenage Hadebe, bir süredir Beşiktaş'ın transfer gündemini meşgul ediyordu. Oyuncunun menajerinden konuyla ilgili gündem yaratan bir son dakika açıklaması geldi.

Ajans Beşiktaş - BtcTurk Yeni Malatyaspor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Teenage Hadebe, bir süredir Beşiktaş'ın transfer gündemini meşgul ediyordu. Oyuncunun menajerliğini yürüten Gibson Mahachi, Güney Afrika basınına verdiği röportajda konuyla ilgili olarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Manachi, oyuncusunun geleceğiyle ilgili olarak "Hadebe, bu hafta Zimbabve'ye geliyor. Kendisiyle önümüzdeki seçenekleri değerlendireceğiz. Bildiğiniz gibi Türkiye'de çok iyi bir sezon geçirdi. Onun için öncelik Avrupa'da kalmak. Kulübüyle sözleşmesi sürüyor ama teklifleri de değerlendirecek. Güney Afrika'dan herhangi bir teklif almadık." ifadelerini kullandı.

Malatyaspor ile iki yıl daha mukavelesi bulunan Zimbabveli savunmacı geride kalan sezonda 28 maçta forma şansı bulmuştu. (Fanatik - Yunus Dilber)

Etiketler :