Hakan Çalhanoğlu iddiası! Açıklama yaptı...

Hakan Çalhanoğlu iddiası! Açıklama yaptı...

Beşiktaş için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna kattığı iddia edildi. Oyuncu iddiaları yalanladı.

aSpor kanalı, akşam saatlerinde Beşiktaş'ın Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna kattığı duyurdu. Haberlerde "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Hakan Çalhanoğlu ve menajeriyle Milano'da bir restaurantta yemek yediği bu transferi bitirdiği" belirtildi.

Çıkan haberlerin ardından TRT Spor'a konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Ben Milan'ın futbolcusuyum. Burada mutluyum. Beşiktaş'la anlaşmam söz konusu değil" dedi.

Hakan Çalhanoğlu kimdir?

24 yaşında olan Hakan Çalhanoğlu, orta saha ve sol kanatta forma giyiyor. 1.78 boyundaki Hakan Çalhanoğlu, 2017'de Bayer Leverkusen'den 21 milyon 300 bin euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer oldu. Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Milan formasıyla tüm kulvalarda 22 maçta forma giydi ve 1 gol attı, 6 asist yaptı.

Kartal Yiğit duyurmuştu

Deneyimli Beşiktaş Muhabiri Kartal Yiğit, Asist Analiz Radyo'da katıldığı programda, Beşiktaş'ın transfer gündemine dair açıklamalar yapmıştı: "Beşiktaş, Hakan Çalhanoğlu ile temas halinde. Milan'a Hakan Çalhanoğlu yoklaması yapılmış. Hakan Galatasaraylı ama yoklama yapılmış. Gelen bilgi bu. Ayrıca yazılanların aksine, Serdar Aziz'in Beşiktaş forması giyeciğini düşünüyorum."

Etiketler :