Halis Özkahya'nın Beşiktaş ve Trabzonspor karnesi!

Halis Özkahya'nın Beşiktaş ve Trabzonspor karnesi!

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek. İki takım da son oynadıkları karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor'u 2-1 yenerken, Beşiktaş ise evinde Fenerbahçe'yi 3-1 ile geçmeyi başardı. Beşiktaş adına hayati önem taşıyan Trabzonspor maçının hakemi belli oldu. Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesini Halis Özkahya yönetecek.

Halis Özkahya'nın Beşiktaş ve Trabzonspor karneleri!

Özkahya daha önce kariyerinde 31 kez Beşiktaş maçında düdük çaldı. Bu 31 mücadelede Beşiktaş 18 kez kazanırken, 8 kez berabere kaldı ve 5 kez sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Beşiktaş'a 76 sarı, 9 kırmızı kart çıkaran Özkahya, Beşiktaş'ın rakiplerine ise 69 sarı, 1 kırmızı kart gösterdi.  

Trabzonspor ise Halis Özkahya yönetiminde 27 maça çıktı. Bordo-mavili ekip bu 27 karşılaşmada 11 kez galip gelirken, 9 kez berabere kaldı ve 7 kez mağlup oldu. Trabzonspor'a 68 sarı kart ve 7 kırmızı kart gösteren Özkahya, Trabzonspor'un rakiplerine ise 57 sarı, 2 kırmızı kart gösterdi.

Etiketler :