Hapoel'in önemli futbolcusunu korku sardı! "Biz bu statta mı oynayacağız?"

Hapoel'in önemli futbolcusunu korku sardı! "Biz bu statta mı oynayacağız?"

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Hapoel Beer Sheva'nın önemli futbolcularından Buzaglao, Beşiktaş - Akhisar maçının ardından konuştu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Hapoel Beer Sheva'da, İsrail'de oynanan maçta forma giyen futbolcu Buzaglao, Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor maçı sonrası ülke basınına önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın, Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı internetten izlediğini söyleyen ve Vodafone Arena'dan etkilendiğini itiraf eden Buzaglo, rövanşta işlerinin çok zor olduğundan bahsetti.

Hapoel Beer Sheva'nın önemli futbolcusu olan ve bu sezon ligde 7 gol atan Buzaglao, ilk maçta oynamadığı Beşiktaş'la ilgili Akhisar Belediyespor maçının ardından şunları söyledi:

"İstanbul'daki stat gerçekten inanılmaz. Beşiktaş ile aramızda kalite farkı vardı ama Vodafone Arena'dan gerçekten çok etkilendim. Haftaya bu statta işimiz çok ama çok zor. İzlerken bir anda dedim ki, 'biz bu statta Beşiktaş'a karşı mı oynayacağız?' Tur şansımızın azalmasını geçtim, Beşiktaş'a karşı burada oynamanın sıkıntısını yaşacağız. İyi çalışmalıyız." (Futbol Arena)

Etiketler :