Hapoel'in yönetimi Vodafone Arena'ya hayran kaldı

Hapoel'in yönetimi Vodafone Arena'ya hayran kaldı

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Beşiktaş, Hapoel Beer Sheva'yı konuk ediyor.

Ajans Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva'nın yöneticileri bugün Vodafone Arena'ya geldi. Hapoel Beer Sheva Başkanı Alona Barkat ve diğer yöneticiler önce Beşiktaş yönetimi ile yemekte bir araya geldiler.

Yemekte sonra Vodafone Arena'yı gezen İsrailli kafile, turdan sonra Kartal Yuvası mağazasını ziyaret ettiler. İsrailli yöneticiler, Vodafone Arena'yı çok beğendiklerini dile getirdiler ve Beşiktaş yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

a-016.jpg

Başkanımız Fikret Orman, UEFA Delegesi Dennis Cruise, Hapoel Beer-Sheva kulübünün sahibi Alona Barkat ile kulübün CEO’su Asi Rahamim’i Vodafone Arena’da bulunan White Pepper-By Divan Restoran’da ağırladı. Yemekte; Erdal Torunoğulları (Dış İlişkiler, UEFA’dan Sorumlu), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi) ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter de yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen yemek sonrasında Başkanımız Fikret Orman, UEFA Delegesi Dennis Cruise ve Hapoel Beer-Sheva sahibi Alona Barkat’a çeşitli hediyeler takdim etti.

1-137.jpg

Etiketler :