Hasenhüttl: "Leipzig daha iyisini yapabilir"

Hasenhüttl: "Leipzig daha iyisini yapabilir"

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Red Bull Leipzig’in teknik direktörü Ralph Hasenhüttl, şu ana kadar sergiledikleri performans hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon; Şampiyonlar Ligi, Almanya Ligi ve Almanya Kupası’nda boy gösteren Leipzig’in teknik patronu, “Mevcut durumdan daha iyisini yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Tarihinde ilk kez 3 kulvarda mücadele veren Leipzig, ligde ikinci sırada yer alıyor. Leipzig, Almanya Kupası’nda ise Bayern karşısında tutunamamıştı. Alman ekibi, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri arasında yer alıyor.

Ragnick'e övgü...

Avusturyalı futbol adamı, sportif direktör Ralf Ragnick’ten övgü dolu sözlerle bahsetti. Hasenhüttl, Ragnick’in yaz döneminde de çok çalıştığını ve takımın güçlenmesi için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Hasenhüttl, eksik olan noktalara da değindi. Leipzig’in 50 yaşındaki teknik direktörü, her türlü koşula uyum sağlamak durumunda olduklarını ve bazen “oyuna isyan etmek” konusunda eksiklik yaşadıklarını belirtti.

Eksik yönleri hakkında...

Şampiyonlar Ligi’nin kendilerini heyecanlandırdığının altını çizen Leipzig teknik patronu, yedikleri 8 golü hatırlatarak savunma konusunu halletmeleri gerektiğini söyledi. Tecrübeli futbol adamı, ”Bazen, kalite tek başına maç kazandırmayabiliyor” yorumunda bulundu.

Almanya Ligi’nin 12.haftasında 18 Kasım tarihinde Bayer Leverkusen’e konuk olacak Leipzig, 21 Kasım’da ise Monaco ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Gruptaki ilk maçta Beşiktaş’a 2-0 yenilen Alman ekibi, son maçı ise 6 Aralık tarihinde kendi sahasında oynayacak. (Ajansspor)

Etiketler :