Hedef derbiye kadar 12 puan!

Hedef derbiye kadar 12 puan!

Beşiktaş, üst üste oynayacağı dört karşılaşmayı kayıpsız geçmeyi, ardından da G.Saray’ı yenerek aradaki puan farkını eritmeyi planlıyor

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, 8 puan gerisinde olduğu lider Galatasaray'la oynayacağı derbiye kadar tüm maçlarını kazanmanın hesaplarını yapıyor. 4 maçlık periyoda yarın Alanya deplasmanında başlayacak olan siyah-beyazlılar, daha sonra sırasıyla Göztepe (D), Akhisarspor ve Yeni Malatyaspor (D) ile karşılaşacak.

Bu mücadelelerden 12 puan çıkarmayı hedefleyen Şenol Güneş ve talebeleri, sonrasında Galatasaray'ı da yenerek puan farkını eritmek istiyor. Tecrübeli çalıştırıcının, Beşiktaşlı futbolcularla yaptığı görüşmede, "Artık puan kaybı istemiyorum… Avrupa'daki performansınızı, lige yansıtmanızı sadece ben ve yönetim değil, tüm camia bekliyor" uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Adriano'nun MR'ı temiz
1-1 biten Medipol Başakşehir maçının 82. dakikasında sakatlanarak oyundan alınan Adriano'nun çekilen MR'ı temiz çıktı. Brezilyalı sol bekin, Alanyaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alabileceği belirtildi. (Sabah)

Etiketler :