"Hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak"

"Hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak"

Erkan Sözeri, Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Sözeri: "Beşiktaş'ın geçen sene hak ederek kazandığı bir şampiyonluğu var. Bu anlamda saygı duyulacak bir takımla oynayacağız. Ama bizde saygı duyarken, kendimizi önemseyerek iyi bir mücadelenin özellikle de mazeret üzerine inşa edilmeyen bir mücadelenin içinde olmak istiyoruz. Sahaymış, hakemmiş onla uğraşmadan kendi standardımızı ortaya koyarak, kendi taraftarımız ve seyircimiz önünde tutkulu ve coşkulu bir futbol oynayarak, aynı Başakşehir maçı modeli gibi standardımızı yakalayarak hedefimiz kazanmak." dedi.

Sözeri: "Bu demek değildir ki, biz de teslim olacağız. Bütün önlemlerimizi alacağız, dersimizi iyi çalışacağız. Beşiktaş maçı için taktik antrenmanlarımızı yaparak en iyi kadromuzla sahaya çıkacağız. Güzel bir galibiyet almak en büyük hedefimiz. 3 maçı iyi geçtik ama 5 puan yerine 9 puan olması içten bile değil. Beşiktaş maçını 3 puanla kapatırsak, hiç değilse puanla kapatırsak ilk 4 maçta iyi bir yerde olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı. (BeIN Sports)

Etiketler :